Flyg till Australien för under 8 000 kronor t/r

Kenneth Nielsen

Överväger du att förverkliga drömmen om en resa till Australien, så kanske det är dags att beställa din flygbiljett ”Downunder”.

I våra undersökningar av flygpriser genom Svenskt flygprisindex kan vi se att priserna för en returbiljett just nu ligger under 8 000 kr. Det har endast skett vid ett fåtal tillfällen i flygprisindexets femåriga historia.

De flesta är överens om att Australien är ett fantastiskt land att besöka, och en resa till Australien blir ofta en oförglömlig upplevelse.

Australien bjuder bland annat på världsberömda storstäder som Sydney, Melbourne och Perth, men också den relativt okända huvudstaden Canberra. Om du är på jakt efter sol, sommar och avkoppling, så bjuder Australien på fantastiska stränder med kritvit sand och kristallklart vatten.

Australien är också ett land med en mängd helt unika naturupplevelser. Ett besök vid Uluru (Ayers Rock) är ett absolut måste vid en resa till Australien, men du får heller inte missa möjligheten att se vilda kängurur och koalabjörnar. Världens största korallrev, Great Barrier Reef, bjuder på fantastiska möjligheter för snorkling och dykning.

Om du planerar en resa till Australien kan du se prisutvecklingen över de olika säsongerna i vår graf på Svenskt flygprisindex. Den är enkel och lättöverskådlig – klicka bara här.

Hitta dina flygbiljetter till Australien härLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.