Supersökaren visar dig de bästa och billigaste resorna

Är det bäst och billigast att beställa flygbiljett och hotell var för sig, en paketresa med flyg och hotell eller kanske en komplett charterresa? Med den nya supersökaren kan du få svaret med en enda sökning.

Hitta resan med supersökaren

Travelmarket är den enda resesökmotorn på marknaden där du bara behöver göra en enda sökning för att se många olika typer av resor och arrangörer. På så sätt får du en snabb överblick och kan enklare hitta den bästa och billigaste resan.

SupersökarenSå fungerar supersökaren

I supersökaren väljer du vilka avreseflygplatser du vill flyga från, samt resmål och när du vill resa. Därefter börjar våra ”sökrobotar” att söka efter marknadens bästa erbjudanden. Du kan välja upp till fyra olika avreseflygplatser i en och samma sökning, och på så sätt får du snabbt en överblick över priserna från exempelvis Arlanda, Landvetter, Kastrup, Skavsta och Malmö Airport.

Du klickar bara på SÖK och får kort därefter en överskådlig presentation av de billigaste och bästa flygbiljetterna, hotellövernattningar, paketresor och/eller charterresor som matchar dina önskemål. Sedan kan du enkelt jämföra priserna och hitta den resa som passar dig bäst.

Du kan klicka på ett specifikt erbjudande eller på ”Se alla priser”, och du kan sedan i flygsökmotorn, hotellsökmotorn eller sökmotorn för charter- eller paketresor finna marknadens alla olika erbjudanden.

På så sätt sparar du tid, då du inte behöver göra så många olika sökningar, och du undviker att behöva söka på flera olika arrangörers webbplatser, och i flera olika sökmotorer.

Hitta resan på TravelmarketSpara tid och pengar

Du använder mindre tid på att hitta det rätta erbjudandet, och du sparar naturligtvis pengar. Möjligheten att hitta den bästa resan i förhållande till priset ökar väsentligt med en större överblick över utbudet.

Supersökaren vänder sig först och främst till dig som önskar en paketresa med flyg och hotell, oavsett om du är ute efter en storstadssemester, en badsemester, och om resan skall gå med reguljärflyg eller charterflyg.

Klicka här för att prova supersökaren

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy