Temaresor

nya zeeland

Sagan om ringen-trilogin lockar turister till Nya Zeeland

Med den fantastiska natur som Nya Zeeland har att erbjuda, är det inte svårt att förstå varför landet valdes som inspelningsplats för filmatiseringen av J.R.R. Tolkiens trilogi Sagan om ringen. Och inte helt oväntat så lockar inspelningsplatserna för filmerna ett stort antal turister varje år. Om du är ett stort fan av böckerna eller filmerna, så är en resa till Nya Zeeland en upplevelse för livet.

Safari i Afrika

Far iväg på safari i Afrika – se de billigaste safariresorna

På en safari i Afrika kan du förverkliga barndomsdrömmen om att komma tätt inpå de vilda djuren. Med jeep eller minibuss genom imponerande landskap får du uppleva små och stora flockar med vilda djur i deras rätta element. Du finner ett stort urval safariresor under Reseförslag, och de femtio billigaste visar vi också här.

spännande rundresor

Upplev mer på semestern – se spännande rundresor här

Om du vill få ut så mycket som möjligt av semestern kan det löna sig att välja en rundresa. Då reser du från plats till plats och upplever många olika sevärdheter och omgivningar. Många rundresor kan dessutom rundas av med några dagars badsemester, där du kan koppla av och låta intrycken smälta. Nedan kan du se spännande rundresor.

pilgrimsvandra

Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela

Har du ett passionerat intresse för kulturen, söker du andlig utveckling eller personliga utmaningar? Vill du träffa nya människor eller vara med om gastronomiska upplevelser i en av Spaniens godaste matkulturer? Letar du efter ett annorlunda sätt att resa? Detta är bara några av orsakerna till att miljoner resenärer under många år har pilgrimsvandrat längs El Camino de Santiago.