Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Boston

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 7 013:- - -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Cambridge Colleges stad (Boston)
Cambridge er en universitetsstad med över 30.000 studerende. Området er hemort för det kändte universitet Harvard, och de vackra byggnaderna är absolut värda ett besök. På college området finns åtskilliga caféer, restauranger, bokhandlare och andra butiker, så man man lätt få tiden att gå när man promenerar runt och njuter av atmosfären.
North End kvarteret (Boston)
I Bostons äldsta kvarter möts man av smala gränder och doften av kaffe. Området är hemort för största delen av stadens italienska befolkning, och här finner man många små bagerier, caféer och godisbutiker. En promenad i området bjuder på vackra byggnader som räknas bland landets äldsta. Allt som allt ett trevligt och charmerande kvarter.
Stadsdelen Charlestown (Boston)
Charlestown är ett levande museum från den tid då skeppsbyggandet dominerade Boston. I området kan man se åtskilliga gamla skepp, till exempel ligger här bland annat en del gamla krigsskepp från Thomas Jeffersons tid. Vidare kan man se själva varvet och landets första torrdocka

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.