Bilsemester

Bilsemester

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Ordet bilsemester för ofta tankarna till en bil proppfull av barn och bagage, och har utgångspunkt från hemmet. En bilsemester kan vara en resa från hotell till hotell eller från campingplats till campingplats, i Sverige eller utomlands. Kanske kräver det en resa med färja för att ni ska kunna utforska ett nytt land i eget tempo. Ett annat alternativ är att flyga till ett annat land och hoppa in i en väntande hyrbil för att sedan köra runt på upptäcktsfärd.

Bedöm tema
4,7
(100 omdömen)
Det finns för närvarande inga reseerbjudanden med Bilsemester.

En paketresa av typen Fly & Drive ska därför också kunna ses som en bilsemester, en kör-själv-semester. Oavsett om ni kör i egen bil eller hyrbil så är det upplagt för total frihet och individuella upplevelser. Ni kan pausa precis när det passar er, beundra en vacker vy så länge ni vill och ta en avstickare till en mysig by eller till bekanta som bor i närheten. Bilsemestrar gör det dessutom möjligt att växla mellan natur, storstad och badstränder efter behov.

Resebolag från Bilsemester
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.