Minisemester

Minisemester

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Helgdagar, några lediga dagar för att förlänga helgen eller kanske några semesterdagar kvar till godo? Det kan vara en bra idé att unna sig en minisemester för att bryta upp en längre arbetsperiod när det är lång tid till följande ordentliga semester. Det är ju härligt att få se något nytt och ladda upp till en ny omgång med vardagsliv.

Minisemestrar har blivit allt mer populära och möjligheterna är oändliga. Vad sägs om till exempel shopping och kultur i en spännande europeisk storstad, naturupplevelser på Island, badhotell- eller Legoland-semester i Danmark, några dagars vandring i de svenska fjällen eller en kryssning till Finland eller Estland?

Bedöm tema
4,5
(161 omdömen)

Fjällvandring och kryssningsbokningar kan vi dessvärre inte hjälpa dig med, men om du drömmer om en minisemester i Europa som kräver flyg och övernattning så har du kommit till det rätta stället. Beroende på vad du behöver kan du jämföra enbart flygresor, bara hotell eller paketresor med flyg + hotell på Travelmarket för att få en överblick av utbudet. Många researrangörer erbjuder dessutom färdiga minisemesterpaket och några av dem finns även hos Travelmarket.

Vad kan du tänka dig? Paris om våren är ju mysigt och varmare än här i norr. I Paris kan du slappna av på en bänk bland färgrika blommor, vila blicken på de många fontänerna och låta tankarna vandra. Eller vad sägs om London? Hippa butiker på Oxford Street, berömda attraktioner, autentiska pubar, fish’n’chips och Speakers Corner. Kanske till och med ett besök på en bra musikal ingår.

Du kan också åka på en romantisk minisemester till Florens eller se Gaudís fantasifulla byggnader med egna ögon i Barcelona. I Barcelona kan du förresten kombinera storstadssemester med badsemester. Du behöver heller inte resa så långt: Köpenhamn är känd som en mysig och cool huvudstad och i Helsingfors möts öst och väst. 

Resebolag från Minisemester
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.