Resor till Ukraina

Resor till Ukraina

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Ukrainas befolkning är otroligt tillmötesgående och bjuder den resande välkommen till landet med praktfull arkitektur och vackra landskapsområden. Det finns storstäder som aldrig sover och oräkneliga små byar där tiden verkar ha stått stilla. Man kan uppleva gotisk och bysantisk arkitektur och konst. De flesta städerna i Ukraina har flera hundra år gamla katedraler och museer som berättar landets historia.
Ukraina erbjuder en otroligt varierande landskapsbild. Landet är praktiskt talat delad av floden Dniepr som mynnar ut i Svarta Havet. Den västliga delen av landet är täckt av otroligt imponerande berg medan andra delar av landet domineras av stora skogsområden och torra slättar.
Bedöm resmål
4,9
(34 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Jalta

Staden Yalta på Krimhalvön är ett underbart semesterställe. Staden har många spännande sevärdheter, men är även känt för de underbara sandstränderna och den utmärkta vin, som blir producerat i området.

Kiev

Staden Kiev har varit utsatt för mycket sedan dens grundläggande på fyrahundratalet. Staden har överlevt invasion, förstörelse och bränder. I dag finns det fortfarande gamla historiska byggnader och flera museer kan berätta om stadens fantastiska historia.

Krim halvön

Krimhalvön, som ligger vid det Svarta Havet är ett populärt ställe för turister. Området erbjuder en helt fantastisk natur, samtidigt som man kan uppleva byggnader och monument, som kan dateras flera århundraden tillbaka i tiden.

Lviv

Staden Lviv är ett härligt ställe för ett besök. Här finns arkitektur från gotisk tid till i dag. Staden blev inte förstörd under andra världskriget och kan därför man kan därför se de ursprungliga byggnaderna än i dag. Staden är en av de vackraste i landet.

Odesa

Staden Odessa är en välbesökt semesterort. Stadens centrum ligger några få hundra meter från vattenkanten, och själva staden är präglad av trevliga byggnader och långa gator med massor av träd
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.