Charterresor? Alla svenska chartersemester samlat på ett ställe!

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

 
  Antalya 1 499:-  
  Alanya 1 799:-  
  Side 1 899:-  
  Hersonissos 1 975:-  
  Kreta 1 998:-  
  Chania 2 150:-  
  Nea Chora 2 213:-  
  Agia Marina 2 250:-  
  Platanias 2 275:-  
  Samos stad 2 298:-  
  Antalya 1 499:-  
  Alanya 1 499:-  
  Side 1 599:-  
  Kreta 1 599:-  
  Puerto de la Cruz 1 925:-  
  Teneriffa 1 948:-  
  Los Cristianos 1 998:-  
  Nea Chora 2 243:-  
  Playa de las Ame... 2 248:-  
  Hersonissos 2 325:-  
  Hersonissos 2 150:-  
  Puerto de la Cruz 2 250:-  
  Alanya 2 275:-  
  Fuerteventura 2 298:-  
  Agia Marina 2 300:-  
  Platanias 2 325:-  
  Chania 2 325:-  
  Side 2 375:-  
  Rethymnon 2 400:-  
  Antalya 2 495:-  
Charterresor från alla de stora charterbyråerna
Charterresor från alla de stora charterföretagen
Vi ger dig Sveriges största och bästa överblick över vilka charterresor som finns på marknaden efter exakt de kriterier du har.
Här på travelmarket.se har vi samlat samtliga erbjudanden från charterbolagen, så att du bara behöver söka på ett ställe för att hitta exakt den resa som passar dig och dina önskemål.

Gör drömmen till verklighet
Vem drömmer inte om att åka iväg på en lockande charterresa en gång då och då? Det gör nog de flesta, och det är naturligtvis inte utan anledning. När vi gör drömmen till verklighet och åker iväg, så får vi som regel fantastiska semesterminnen med nära och kära – som varar resten av livet. Du kan själv välja vilken flygplats du vill resa från, och vanligtvis brukar detta innebära den närmaste flygplatsen för att spara in på transporttiden. Det kan dock vid en del tillfällen vara en god idé att undersöka resor med avgång från en alternativ flygplats, då man på så sätt kan ha tur och hitta andra och billigare resor än dem som utgår från ens föredragna flygplats. Om man exempelvis kan spara 1.000 kr per person genom att köra från Malmö till Köpenhamn och man är fyra som reser, så kan det ju vara värt en extra sökning. Ofta kan man hitta nästan identiska resor, men med stora skillnader i priset.

När skall man åka på semester?
Om du ännu inte har beslutat när semestern skall ske, utan blott vill söka lite inspiration, så kan du när du ändrar datumen se att ”till”-listan med destinationer också blir uppdaterad. Du kan därför alltid hitta resor till den destination du väljer på listan på den tidpunkt du har valt för avresedatum.

Filtrera ditt sökreslutat
Under ”filtrera sökresultat” kan du bland annat välja att justera dina kriterier till exempelvis att bara se resor som kostar mellan 4.000 och 6.000 kr. Älskar man badstränder och vill att stranden skall ligga nära hotellet, så rekommenderas att justera ”avstånd till strand” till det antal meter som är önskvärt.

Under många år har charterresor till Spanien legat i toppen över de mest populära resmålen, och landet finns fortfarande med bland våra favoriter. Det är naturligtvis inte överraskande när man betänker de många soltimmarna, de härliga stränderna och de tillmötesgående invånarna, som i många år har anpassat sig till turisternas önskemål. I Spanien finns med andra ord riktigt goda möjligheter till en oförglömlig semester, och landet bjuder både barnfamiljer, par, unga och gamla på en mängd sköna upplevelser. Utöver Spanien finns det naturligtvis fler populära länder att semestra i. Länder som Egypten, Turkiet, Grekland, Italien, Frankrike och Thailand finns också bland de flesta svenskars favoriter när det kommer till charterresor.

Om det är något som de populära charterdestinationerna har gemensamt, så är det att de ger oss svenskar en massa sol och värme. Det är ofta just detta som attraherar oss som bara har några få månader om året med ett behagligt uteklimat. En sommardag där vi exempelvis tar på badkläderna och smiter iväg till badstranden och sedan hem igen för att tända grillen och njuta av maten i trädgården, allt medan sommarfåglarna fortfarande sjunger. Det är vad sommar och semester skall handla om. Sol, värme och att umgås med nära och kära. Dessvärre är det inte alltid man har tur med vädret, och det är kanske just därför det finns en evig efterfrågan på charterresor.

Du finner resorna på ett ögonblick här i vår sökmotor. Travelmarket.se önskar dig lycka till med att hitta det perfekta erbjudandet bland de många charterresorna!
Charterresor till bestämda länder
Bulgarien
BULGARIEN
Från 2 375:-
Cypern
CYPERN
Från 3 350:-
Egypten
EGYPTEN
Från 2 373:-
Frankrike
FRANKRIKE
 
Förenade arabemiraten
FÖRENADE ARABEMIRATEN
Från 7 468:-
Grekland
GREKLAND
Från 1 599:-
Italien
ITALIEN
Från 2 899:-
Jordanien
JORDANIEN
 
Kap Verde öerna
KAP VERDE ÖERNA
 
Kroatien
KROATIEN
Från 2 550:-
Malta
MALTA
Från 3 661:-
Montenegro
MONTENEGRO
Från 4 048:-
Portugal
PORTUGAL
Från 2 995:-
Spanien
SPANIEN
Från 1 925:-
Thailand
THAILAND
Från 7 948:-
Tunisien
TUNISIEN
Från 2 800:-
Turkiet
TURKIET
Från 1 499:-
Charterresor med utvalda charterbolag
 
Travelmarket Sverige
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.