Jämför sista minuten resor

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök
Vi jämför sista minuten från... ... och många fler. Sök och jämför priser från de stora charterbolagen, och hitta de bästa och billigaste sista minuten-resorna i en enda sökning.

Från Stockholm

Italien 1 999:-
Grekland 2 149:-
Turkiet 2 197:-
Spanien 2 299:-
Portugal 2 499:-
Cypern 2 858:-
Kroatien 4 548:-
Polen 4 732:-
Malta 5 343:-
Marocko 5 643:-
Förenade arabe... 8 510:-
Sri Lanka 9 491:-
Kuba 12 851:-

Från Göteborg

Turkiet 1 898:-
Grekland 1 998:-
Cypern 2 298:-
Spanien 2 299:-
Italien 2 899:-
Kroatien 4 639:-
Förenade arabe... 4 982:-
Malta 5 002:-
Polen 5 527:-
Irland 7 215:-
Tjeckien 8 259:-
Portugal 8 798:-
Ungern 9 234:-

Från Malmö

Grekland 2 398:-
Italien 2 899:-
Spanien 2 899:-
Kroatien 6 592:-
USA 12 739:-

Sista minuten-resor från alla de stora resebolagen

Här på Travelmarket.se får du en bred översikt över sista minuten-resor och därmed kan du hitta den bästa resan till det lägsta priset.

Vi har samlat erbjudanden från charterbolagen, så det enda du behöver göra för att dammsuga marknaden på sista minuten resor, exakt efter dina kriterier och önskemål, är att söka här på Travelmarket.se.

De flesta drömmer till och från om att ge sig av söderut mot värmen, och drömmar som kan gå i uppfyllelse på bara en dag eller två är inget mindre än fantastiska! När man väljer en sista minuten resa är drömmen om värmen i söder bara några få dagar bort.
Alltid tusentals sista minuten-resor – också All Inclusive

Välj en sista minuten resa

Det kan finnas många anledningar till att man väljer en sista minuten resa framför en ”vanlig” charterresa, men priset är som regel den avgörande faktorn. Det är inte heller ovanligt att man väljer en sista minuten resa helt enkelt för att man inte har beslutat sig för att resa förrän ett par dagar innan man vill åka.

Resemarknaden har fått uppleva en rejäl utveckling i både tillgänglighet och överblick över sista minuten resor, i takt med utbredningen av internet. Idag kan du på ett ögonblick se vilka charterbolag som har sista minuten resor till vilken destination och till vilket pris.
Sista minuten-resor är populära bland seniorer

Sol och värme

Några av de mest sålda resorna går till länder som Turkiet, Grekland, Spanien, Italien, Thailand och Frankrike. Om man tittar på vad dessa länder har gemensamt så ser man snart att samtliga bjuder på gott om sol och värme. Det är just solen och värmen som en av de primära orsakerna till att vi väljer dessa destinationer som resmål.

På många av de mest välbesökta hotellen kan man utöva olika sporter, antingen på eller väldigt nära hotellet. Sporter som kan utövas kan vara både beach volley, bordtennis och tennis eller exempelvis fitnessträning i någon av hotellets egna lokaler, som ofta är speciellt inredda för ändamålet. Visst kan det snabbt bli ett varmt nöje att sporta om temperaturen kliver över 30 grader, men man kan ju passande nog ta ett svalkande dopp i poolen efteråt.
Par njuter av utsikten på charterresan

Sök flera avreseflygplatser

När du söker sista minuten resor kan det vara en fördel att undersöka andra avreseflygplatser än den som ligger närmast din destination. På så sätt blir utbudet av resor mycket större, och ofta har du tur och finner ett billigare och bättre erbjudande som matchar precis det du är ute efter. Det säger ju sig självt att om man kan spara flera tusen kronor, så kan man som regel stå ut med att själva resan kanske tar någon timme extra.
Mor och barn på sista minuten-resa

Filtrera dina resor

Här på travelmarket.se kan du anpassa dina kriterier under ”filtrera resultat” på sidan för sökresultat. Du kan exempelvis justera resultatet så att bara erbjudanden mellan 3.000 och 5.000 kr visas. Är du svag för sköna badstränder så kan du testa att ställa in ett värde för maximalt antal meter till stranden. Även om de flesta hotell har pool, så kan det vara skönt att njuta några dagar vid stranden. För somliga har det blivit ett krav att hotellet både ska ha pool och kort avstånd till stranden, då en blandning av dessa båda möjligheter ger både vuxna och barn ett par olika alternativ. Barnen trivs ofta på hotellet, som inte sällan har vattenrutschkanor och liknande utrustning som lockar.

Vilka krav du än har, så är vi övertygade om att du finner bra och billiga sista minuten resor här i vår sökmotor.

Du kan också söka sista minuten-resor från andra länder: restplasser från Norge eller afbudsrejser från Danmark.

Vår databas uppdateras flera gånger om dagen, men urvalet av sista minuten resor ändras ofta mycket snabbt, och det kan därför förekomma att priser ändras och resor blir utsålda mellan uppdateringarna.
Kille på semester i poolVacker strand – kom ihåg flipflops på solsemestern

Sista minuten-resor - 5 goda råd

Det är inte alltid enkelt att hitta de billigaste sista minuten-resorna. Här får du 5 goda råd som gör jakten på den billiga resan litet smidigare.

1. Du kan inte vara kräsen

Om du är ute efter en sista minuten-resa, så kan du inte vara för kräsen. Utbudet av resor varierar mycket men som utgångspunkt är urvalet inte stort.

Ju större flexibilitet du har med avreseflygplats och destination, desto större chans har du för att hitta en billig sista minuten-resa.

2. Specificerat är dyrare, men kanske en bra idé

Ospecificerade sista minuten-resor är nästan alltid de billigaste. Väljer du en ospecificerad resa så bestämmer researrangören vilket hotell du kommer att bo på. Det betyder att du kan få allt från ett stillsamt hotell vid stranden till ett hotell nära diskotek och långt från stranden.

Väljer du en resa med specificerat boende så kan du kolla upp hotellet innan du reser (eller beställer) och du kan eventuellt se andra personers recensioner på www.tripadvisor.se.

Ofta är det möjligt att hitta sista minuten-resor med all inclusive till rimliga priser. Du kan läsa mer om detta i denna artikel.

3. Flytta resan ett par dagar och spara pengar

Priserna på sista minuten-resor är ofta mycket högre under skolornas officiella lov (sommarlov, sportlov, jullov o.s.v.) och omkring helgdagar.

Om du kan resa redan veckan innan eller bara några dagar före dessa lov, kan du oftast spara mycket pengar på din resa.

4. Håll ett öga på vädret

Speciellt under sommaren har vädret ett stort inflytande på priserna på sista minuten-resor. Om det regnar i Sverige så är det många som vill åka på en sista minuten-resa och därför stiger priserna.
Skiner solen i Sverige så är priserna oftast lägre.

5. Håll ett öga på priserna

Travelmarket erbjuder två verktyg som du kan använda för att hålla ett öga på priserna på sista minuten-resor.

Med en charterprisagent får du ett dagligt e-mail med de aktuella priserna. På det sättet kan du enkelt få en överblick av marknaden. Du kan ha fler datum och resmål upprättade i samma prisagent.

Upprätta en prisagent här

Vill du ha de mest uppdaterade priserna och om du har möjlighet att kolla dem flera gånger om dagen, så är vår app med sista minuten-resor det rätta valet. Priserna i appen uppdateras varje timme.

Travelmarkets app med sista minuten-resor – hämta den här (iPhone / Android)

Travelmarket.se önskar er en riktigt skön resa!

Sista minuten-resor till bestämda länder

Spanien
SPANIEN
Från 2 098:-
Grekland
GREKLAND
Från 1 778:-
Turkiet
TURKIET
Från 998:-
Bulgarien
BULGARIEN
Från 1 998:-
Thailand
THAILAND
Från 6 348:-
Egypten
EGYPTEN
Från 2 182:-
Italien
ITALIEN
Från 1 999:-
Malta
MALTA
Från 3 419:-
Mexico
MEXICO
Från 9 477:-
Portugal
PORTUGAL
Från 2 108:-
Kroatien
KROATIEN
Från 2 148:-
Rumänien
RUMÄNIEN
 
Tunisien
TUNISIEN
 
Montenegro
MONTENEGRO
Från 2 198:-
Marocko
MAROCKO
Från 4 748:-
Jordanien
JORDANIEN
 
Kap Verde-öarna
KAP VERDE-ÖARNA
Från 6 348:-
Indonesien
INDONESIEN
Från 9 995:-
Israel
ISRAEL
 
Frankrike
FRANKRIKE
Från 4 359:-
Förenade arabemiraten
FÖRENADE ARABEMIRATEN
Från 4 803:-
Gambia
GAMBIA
Från 15 981:-
Cypern
CYPERN
Från 2 198:-
Danska Västindiskaöarna
DANSKA VÄSTINDISKAÖARNA
 
Den dominikanska republiken
DEN DOMINIKANSKA REPUBLIKEN
Från 9 698:-

Sista minuten resor med bestämda resebolag

 
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK