Sista minuten resor - Alla svenska sista minuten resor samlat på ett ställe.

Hitta billiga sista minuten-resor

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec+Ospec hotell
Till
Alla resmål
Sök
Vi jämför sista minuten från... ... och många fler. Sök och jämför priser från de stora charterbolagen, och hitta de bästa och billigaste sista minuten-resorna i en enda sökning.

Från Stockholm

Mellieha 1 161:-
Sliema 1 239:-
Bugibba 1 249:-
Benalmádena 1 405:-
Benidorm 1 480:-
Torremolinos 1 578:-
Costa del sol 1 623:-
Nerja 1 641:-
Albufeira 1 656:-
Praia da Rocha 1 690:-

Från Göteborg

Lloret de Mar 1 946:-
Benalmádena 1 965:-
Benidorm 1 987:-
Fuengirola 2 065:-
Torremolinos 2 098:-
Costa Brava 2 171:-
Calella 2 171:-
Costa del sol 2 173:-
Nerja 2 201:-
Kreta 2 299:-

Från Malmö

Rhodos 2 598:-
Lindos 3 048:-
Kreta 3 098:-
Antalya 3 395:-
Södra Turkiet 3 398:-
Gran Canaria 3 495:-
Maleme 3 498:-
Rethymnon 3 598:-
Las Palmas de Gr... 3 600:-
Istria 3 695:-

Sista minuten-resor från alla de stora resebolagen

Här på Travelmarket.se får du Sveriges största och bästa överblick över sista minuten resor.

Vi har samlat erbjudanden från charterbolagen, så det enda du behöver göra för att dammsuga marknaden på sista minuten resor, exakt efter dina kriterier och önskemål, är att söka här på Travelmarket.se.

De flesta drömmer till och från om att ge sig av söderut mot värmen, och drömmar som kan gå i uppfyllelse på bara en dag eller två är inget mindre än fantastiska! När man väljer en sista minuten resa är drömmen om värmen i söder bara några få dagar bort.

Välj en sista minuten resa
Det kan finnas många anledningar till att man väljer en sista minuten resa framför en ”vanlig” charterresa, men priset är som regel den avgörande faktorn. Det är inte heller ovanligt att man väljer en sista minuten resa helt enkelt för att man inte har beslutat sig för att resa förrän ett par dagar innan man vill åka.

Resemarknaden har fått uppleva en rejäl utveckling i både tillgänglighet och överblick över sista minuten resor, i takt med utbredningen av internet. Idag kan du på ett ögonblick se vilka charterbolag som har sista minuten resor till vilken destination som helst.
Sol och värme
Några av de mest sålda resorna går till länder som Turkiet, Grekland, Spanien, Italien, Thailand och Frankrike. Om man tittar på vad dessa länder har gemensamt så ser man snart att samtliga bjuder på gott om sol och värme. Det är just solen och värmen som en av de primära orsakerna till att vi väljer dessa destinationer som resmål.

På många av de mest välbesökta hotellen kan man utöva olika sporter, antingen på eller väldigt nära hotellet. Sporter som kan utövas kan vara både beach volley, bordtennis och tennis eller exempelvis fitnessträning i någon av hotellets egna lokaler, som ofta är speciellt inredda för ändamålet. Visst kan det snabbt bli ett varmt nöje att sporta om temperaturen kliver över 30 grader, men man kan ju passande nog ta ett svalkande dopp i poolen efteråt.

Sök flera avreseflygplatser När du söker sista minuten resor kan det vara en fördel att undersöka andra avreseflygplatser än den som ligger närmast din destination. På så sätt blir utbudet av resor mycket större, och ofta har du tur och finner ett billigare och bättre erbjudande som matchar precis det du är ute efter. Det säger ju sig självt att om man kan spara flera tusen kronor, så kan man som regel stå ut med att själva resan kanske tar någon timme extra.
Filtrera dina resor
Här på travelmarket.se kan du anpassa dina kriterier under ”filtrera resultat” på sidan för sökresultat. Du kan exempelvis justera resultatet så att bara erbjudanden mellan 3.000 och 5.000 kr visas. Är du svag för sköna badstränder så kan du testa att ställa in ett värde för maximalt antal meter till stranden. Även om de flesta hotell har pool, så kan det vara skönt att njuta några dagar vid stranden. För somliga har det blivit ett krav att hotellet både ska ha pool och kort avstånd till stranden, då en blandning av dessa båda möjligheter ger både vuxna och barn ett par olika alternativ. Barnen trivs ofta på hotellet, som inte sällan har vattenrutschkanor och liknande utrustning som lockar. Vilka krav du än har, så är vi övertygade om att du finner bra och billiga sista minuten resor här i vår sökmotor.

Du kan också söka sista minuten-resor med avresa från Danmark eller Norge.

Vår databas uppdateras flera gånger om dagen, men urvalet av sista minuten resor ändras ofta mycket snabbt, och det kan därför förekomma att priser ändras och resor blir utsålda mellan uppdateringarna. Travelmarket.se önskar er en riktigt skön resa!

Sista minuten-resor till bestämda länder

Bulgarien
BULGARIEN
Från 4 348:-
Cypern
CYPERN
Från 2 422:-
Danska Västindiskaöarna
DANSKA VÄSTINDISKAÖARNA
 
Den dominikanska republiken
DEN DOMINIKANSKA REPUBLIKEN
Från 12 198:-
Egypten
EGYPTEN
Från 3 281:-
Frankrike
FRANKRIKE
 
Förenade arabemiraten
FÖRENADE ARABEMIRATEN
Från 4 067:-
Gambia
GAMBIA
Från 12 993:-
Grekland
GREKLAND
Från 1 608:-
Indonesien
INDONESIEN
Från 12 595:-
Israel
ISRAEL
 
Italien
ITALIEN
Från 3 549:-
Jordanien
JORDANIEN
Från 5 598:-
Kap Verde öerna
KAP VERDE ÖERNA
Från 3 251:-
Kroatien
KROATIEN
Från 2 654:-
Malta
MALTA
Från 1 035:-
Marocko
MAROCKO
Från 2 480:-
Mexico
MEXICO
Från 11 088:-
Montenegro
MONTENEGRO
Från 10 198:-
Portugal
PORTUGAL
Från 1 656:-
Rumänien
RUMÄNIEN
 
Spanien
SPANIEN
Från 1 405:-
Thailand
THAILAND
Från 8 498:-
Tunisien
TUNISIEN
Från 3 149:-
Turkiet
TURKIET
Från 2 398:-

Sista minuten resor med bestämda resebolag

 
hitta resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.