Sevärdheter Drakensberg

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r - Från 13 833:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Bergsbestigning och vandringsturer (Drakensberg)
En av de största sevärdigheterna i Drakensberg är själva landskapet. Området kan erbjuda eminenta förhållanden för bergsbestigare och vandrare. Några av de mest populära turerna är Champagne Castel, Cathkin Peak och Cathedral Peak. Dessa turer kan man också ta på hästryggen.
Grottorna i Giant´s Castel Game Reserve (Drakensberg)
I dessa fantastiska grottor kan man se tydliga spår av liv. I dessa grottor levde till för 100 år sedan "bushmen" och mer än 500 är deras spännande målerier pryder fortfarande klippväggen. I området, som ligger vid gränsen till Lesotho, kan man också möta antiloper och mängder av olika fågelarter.
Royal Natal National Park (Drakensberg)
Det finns flera nationalparker vid Drakensberg. Den mest intressanta är Royal Natal National Park som bland annat gömmer en imponerande amfiteater i botten av parken. Här ligger också vattenfallet Tugela Falls som faller 850 meter ned över klipporna i fem etapper. Det är en fantastisk syn som man inte får missa.

Område och stadsguider

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.