Ansvarsfrihet

Ansvarsfrihet

  1. Denna webbplats och hela dess innehåll levereras utan någon form av garanti. Detta gäller även innehåll från innehållsleverantörer och samarbetspartners som finns på denna server.
  2. Företagets länk till tredjemans-server bär vi inget ansvar för. Detsamma gäller innehållet eller pålitligheten av sidorna det länkas till.
  3. Download (nedladdning från denna server) av dokument från denna server sker på användarens eget initiativ och ansvar.
  4. Vi har gjort vårt yttersta för att försäkra oss om att informationen på denna webbplats är så korrekt som möjligt. Vi frånsäger oss ansvaret för förluster, skador och efterföljder som eventuellt uppstår hos användaren som en följd av informationen från denna webbplats. Vi rekommenderar dig att kontrollera viktig information innan den används. Detta gäller speciellt information om visum, vaccinationer och tullregler.
  5. Denna webbplats har som syfte att förmedla information om resor och reseerbjudanden. Travelmarket säljer inte de resor och biljetter som marknadsförs på denna sida. Företagets transaktion som görs på grund av en förfrågan eller bokning från denna webbplats kommer att vara underordnad de regler och förhållanden som de gällande researrangörerna och resebyråerna upplyser om. Travelmarket frånsäger sig allt ansvar för förluster eller skador som kan uppstå till följd av resor köpta och beställda genom denna website.
  6. Handelsnamn (trading name): Travelmarket drivs av Travelmarket  A/S, Danmark.
Travelmarket A/S
Nørregade 77
DK-7100 Vejle
Danmark
Tel: + 45 76 43 30 00
Fax: + 45 76 43 30 60
E-mail: info@travelmarket.com
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK