Press

Prisjämförelsesidan Travelmarket jämför priser från mer än 1 000 resewebbsidor och vårt mål är att göra det enkelt och överskådligt för användaren att hitta den perfekta resan till det lägsta priset. Med en enda sökning kan du hitta de billigaste sista minuten-resorna, charterresorna, flygbiljetterna och hotellen.

Travelmarket är ett danskt företag med lång erfarenhet från resebranschen. Det är Nordens äldsta prisjämförelsesida och har funnits på den svenska marknaden sedan 1998. Vi har därmed hjälpt svenskarna med att hitta de billigaste resorna i mer än 15 år.

Vi säljer inte resor, utan samlar och jämför reseerbjudanden så att du själv kan hitta den resa som passar dig bäst. Travelmarkets huvudkontor ligger i Vejle i Danmark.

Tack vare alla de sökningar som görs med våra prisjämförelsesidan får vi tillgång till information om priser på flygbiljetter och resor. Därför har vi ingående kunskap om resebranschen och är ofta först ute när det gäller att se tendenser och utvecklingar på marknaden, inte minst tack vare våra regelbundna flygprisanalyser. I kombination med vår breda erfarenhet från den omvälvande utveckling som resebranschen genomgått det senaste decenniet har vi stor kunskap och djup insikt även ur ett historiskt perspektiv.

Och den samlade kunskapen delar vi gärna med omvärlden.

Om du är journalist eller bloggare och skriver om resebranschen och –marknaden, så hjälper vi dig gärna att använda den information och data som vi har tillgång till. Vi samarbetar gärna om du har en speciell synvinkel eller historia du vill förmedla och hjälper dig med nödvändig kunskap eller statistik.

Vi kommenterar gärna tendenser i resebranschen och du är hjärtligt välkommen att kontakta vår VD och pressansvariga Ole Stouby om du har några frågor eller vill ha en kommentar om utvecklingen i resebranschen.

Ole Stouby

+45 40 81 72 47 ols@travelmarket.com
Ole Stouby grundade Travelmarket 1996 och har mer än 25 års erfarenhet från resebranschen. Ole har skrivit e-boken "Så får du billigare resor" för att hjälpa människor att resa bättre och billigare.

Senaste pressmeddelanden

PRESSMEDDELANDE - 8 Okt 2018

Lägsta flygpriserna någonsin till Australien

Vill du förverkliga drömresan till Australien så är det kanske nu som du ska åka. Ny prischeck från Svenskt Flygprisindex visar att flygbiljetter till Sydney är billigare än någonsin.Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 29 Dec 2017

Lägsta flygpriserna till USA någonsin

Det finns alla orsaker att vara glad om du vill besöka både östra och västra USA. Flygpriserna till USA och Los Angeles är de lägsta någonsin och experter tror på ytterligare prisfall. Det visar en priskoll gjord av Svenskt flygprisindex.Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 18 Jan 2017

2016 bjöd på rekordbilliga flygbiljetter

Flygpriserna under 2016 från Sverige till interkontinentala flygplatser var de lägsta någonsin. Det visar en undersökning gjord av prisjämförelsesajten travelmarket.se. Priserna har de senaste 5 åren bara gått en väg: neråt och mycket tyder på att tendensen fortsätter och att konsumenterna kan förvänta ännu billigare flygbiljetter under 2017.Läs mer

Pressmeddelanden

Om du vill få pressmeddelanden från oss, vänligen skriv ett e-postmeddelande till info@travelmarket.com.

Då sätter vi dig på listan.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.