Villkor

Villkor för användning av Travelmarket

Uppdaterad senast den 11/11-2019

Travelmarket.se (vi, oss, vårt) är en oberoende prisjämförelsesajt för resor. Vårt syfte är att hjälpa konsumenter att hitta billiga resor genom att jämföra priser från många olika resebolag.

Travelmarket.se är inte en resebyrå och vi säljer varken flygbiljetter eller andra typer av resor. Vi mottar priser från resebolag och presenterar dem för våra användare som sedan kan klicka sig vidare till det valda resebolagets webbplats för att slutföra bokning och betalning.

Travelmarket.se ägs av Travelmarket A/S - ett danskägt aktiebolag som grundades 1995. Vårt CVR-nummer är 25 92 33 24. Vårt huvudkontor ligger i Vejle (i Danmark) på denna adress: Nørregade 71-77, 7100 Vejle, Danmark. E-post: info@travelmarket.com.

Villkor för resetjänster från Travelmarket A/S

När du använder vår prisjämförelsesajt, läser våra artiklar eller på annat sätt använder Travelmarket, accepterar du dessa villkor.

Villkoren gäller för Travelmarket A/S webbplatser och Travelmarket A/S appar.

Vid användning av Travelmarket A/S tjänster accepterar du även vår integritetspolicy.

Vill du använda vår flygprisgaranti, hänvisar vi till villkoren för flygprisgarantin.

Vi har gjort vårt yttersta för att garantera att all information på denna webbplats är så korrekt som möjligt. Vi frånsäger oss allt ansvar avseende eventuella förluster, skador och följdverkningar som kan uppstå genom att du använder information från denna webbplats. Vi rekommenderar att du alltid verifierar viktig information innan du agerar.

Om våra tjänster

Som användare har du rätten att använda Travelmarkets tjänster för alla ändamål som inte på något sätt bryter mot lagen eller skadar Travelmarket A/S.

Prisjämförelsetjänster

Via våra prisjämförelsetjänster vill vi ge våra användare den bästa möjliga överblicken över resemarknaden. Våra prisjämförelsetjänster är tillgänglig via vår webbplats och våra appar.

Vi gör vårt bästa för att hitta de bästa, billigaste och mest aktuella priserna åt våra användare.

Reseprodukterna (priser på flygbiljetter, resor, hotell osv.) tillhandahålls av oberoende resebolag och vi har inget inflytande över vad som sker på bolagens webbplatser eller vid en dialog med dessa bolag. Vi kan därför inte heller hållas ansvariga för transaktioner eller handelsuppgörelser mellan dig och något resebolag.

Vi uppmuntrar våra användare att noggrant kontrollera resor och pris med valt resebolag innan beställning.

Travelmarket kan inte hållas ansvarig för priser och information om resor i våra prisjämförelsetjänster som eventuellt är ofullständiga eller felaktiga.

Travelmarket A/S frånsäger sig allt ansvar för förluster eller skador som eventuellt uppstår i relation till resor som har hittats på Travelmarket och köpts via ett resebolag. Vi hänvisar i sådana fall till det specifika resebolagets egna villkor och betingelser.

Artiklar, reseguider och andra texter

På Travelmarket finns det ett flertal artiklar, reseguider översikter av sevärdheter och andra texter som har skrivits för att ge läsarna den bästa möjliga information om ämnet i artikeln.

Vi har gjort vårt bästa för att verifiera informationen i texterna, men tar inget ansvar för eventuella förluster, skador eller följdverkningar som uppkommer efter läsning av en eller flera texter.

Vi uppmuntrar våra användare att alltid dubbelkolla informationen och visa vaksamhet. Både vid köp av resor och under resans gång.

Annonser från andra företag

Du kan finna att vi har annonser från olika företag. Vi gör vårt bästa för att endast inkludera relevanta och erkända annonsörer, men det är uteslutande annonsörerna som ansvarar för innehållet i annonserna.

Upphovsrätt

Allt material på Travelmarket A/S skyddas av lagen om upphovsrätten.  Upphovsrätten innehas antingen av Travelmarket A/S eller av externa bidragsgivare.

Du får varken kopiera text, bild, annat innehåll eller källkod från Travelmarket utan ett föregående skriftligt medgivande från Travelmarket A/S eller upphovsrättsinnehavaren. Om du bryter mot dessa riktlinjer förbehåller vi oss, eller upphovsrättsinnehavare sig, rätten att åtala dig enligt dansk lagstiftning.

Vi respekterar naturligtvis även upphovsrätten. Om du anser att Travelmarket har brutit mot någon av dina rättigheter, är du välkommen att kontakta oss på info@travelmarket.com.

Kontakta oss

För mer information om villkoren för användning av tjänster från Travelmarket A/S, är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan skriva till oss på info@travelmarket.com eller skicka ett brev till följande adress:  Travelmarket A/S, Nørregade 77, 7100 Vejle, Danmark.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.