Kontakta oss

​Travelmarket jämför priser på resor

Med en enda sökning får du överblick över marknadsutbudet av flygbiljetter och resor. Du jämför priser hos oss - men köper resan från ett av de olika reseföretagen och inte av Travelmarket.

Därför kan vi inte hjälpa dig personligen att hitta resor, resebolag eller besvara praktiska frågor avseende resorna. Men nedan hittar du lite vägledning som kan hjälpa dig rätt.

De vanligaste frågorna

Jag har hittat en resa som jag gärna vill köpa
När du har hittat en resa på Travelmarket klickar du vidare till resebolagets webbplats. Där bokar och betalar du för resan. Du köper inte resan av Travelmarket.

Jag har hittat och köpt en resa på nätet - nu har jag en fråga
Du får ett e-postmeddelande från resebolaget med bekräftelse på resan och en elektronisk biljett. I detta e-postmeddelande finns även kontaktuppgifterna till resebolaget som sålde biljetten. Det är detta resebolag som du ska kontakta om du har frågor om din bokning.

Jag har hittat ett felaktigt pris på Travelmarket
Travelmarket samlar in och presenterar priser från mer än 1000 olika resebolag och i sällsynta fall vi får tyvärr felaktiga prisuppgifter från resebolagen.
Du är välkommen att höra av dig om du upptäcker en felaktig prisuppgift. För att kunna identifiera och därefter rätta till felet behöver vi få konkret information om resan som flygplats för av- och hemresa, resedatum, resebolagets namn och naturligtvis en beskrivning av själva felet. Skriv till oss på info@travelmarket.se.

Skriv till oss

Om du har några frågor - eller bara vill komma i kontakt med oss - är du välkommen att höra av dig.
Skriv till oss på e-post: info@travelmarket.com.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.