Om Travelmarket

Detta uppnår vi genom att jämföra priser från mer än 1000 reseföretag. Vi jämför priser på flygbiljetter, charter-, paket- och restresor, hotell och andra typer av resor.

Travelmarket.se är inte en resebyrå och vi säljer inte biljetter eller resor - du hittar resan på travelmarket.se och skickas därifrån vidare till valt resebolag.
 

Vi lovar att alltid visa dig det billigaste priset 

Vi visar ALLTID de billigaste resorna och flygbiljetterna i toppen av sökresultaten - och en reseleverantör kan INTE betala oss för att få en bättre ranking i våra sökresultat.
Vi lägger ALDRIG några extraavgifter eller andra kostnader på priserna som vi får från flygbolag och resebyråer.
Vi höjer ALDRIG priserna i våra resultat via cookies eller annan teknik. Vårt mål är alltid att visa dig det billigaste priset.
Dessutom ger vi dig även en prisgaranti på flygbiljetter.
 

Det är tryggt att använda vår tjänst 

Travelmarket.dk grundades 1996 i Danmark  och var på den tiden världens första resesökmotor. Vi är till 100% danskägda och du hittar oss i Vejle. Vi har funnits i Sverige sedan 1997.
År 2018 rekommenderades vi av konsumentrådet TÆNK i Danmark.
Vår VD, Ole Stouby, var en av Skandinaviens första reseexperter och citeras ofta i danska, svenska och norska medier - se exempel här
När du jämför priser på flygbiljetter hos travelmarket.se slipper du att bli lurad av falska resebyråer. Vi väljer ut och godkänner alla separata resebyråer innan vi lägger till dem i vår prisjämförelse.
Detta ger dig en extra säkerhet när du ska hitta din nästa resa.
 

Det är gratis att använda vår tjänst

Travelmarket  jämför priser på flygbiljetter, hotell, charterresor, restresor, storstadssemestrar och temaresor.
Vi söker genom marknadsutbudet åt dig och skickar dig vidare till resebolagets hemsida. Där kan du sedan boka och betala resan.
Vi får en förtjänst per klick eller bokning från reseföretagen och även en intäkt från bannerannonsering. Men detta innebär naturligtvis INTE att resan blir dyrare.
Det finns faktiskt vissa flygbolag som vi inte får några intäkter från. Trots detta har vi beslutat oss för att inkludera dem i våra sökresultat. Detta har vi gjort för att du ska kunna vara säker på att hitta marknadens billigaste resor!
Samtidigt är det helt gratis att använda vår prisjämförelsesajt.
 

Du får prisgaranti på flygbiljetter

Travelmarket ger dig en prisgaranti för att du ska kunna vara säker på att få marknadens billigaste flygbiljett.
Garantin innebär att vi återbetalar mellanskillnaden till dig, om du efter betalning kan hitta samma flygbiljett som du beställer via travelmarket.se till ett lägre pris på annan plats över internet. Läs mer här
 

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om Travelmarket är du alltid välkommen att kontakta oss. Skriv till oss på info@travelmarket.se.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.