Jämför priser och hitta en billig flygbiljett med Travelmarket

Jämför billiga flygresor

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Sök och jämför flygpriser från fler än 1 000 webbsidor, och hitta de bästa och billigaste flygbiljetterna i en enda sökning.
Om oss
Flygprisindex
Prisagent
Billiga flygbiljetter

Billiga flygbiljetter

  • Vi gör det lätt för dig att hitta den billigaste flygbiljetten.
  • Vi söker igenom över 1000 resesidor för dig.

Om du letar efter billiga flygbiljetter så har du hamnat rätt! Travelmarket är Sveriges resesökmotor nr. 1, och vi hjälper dig att hitta den bästa och billigaste flygbiljetten.

Vi söker igenom fler än 1000 olika webbsidor för att hitta det lägsta priset, och med interaktiva filter kan du enkelt sortera bland de många flygbiljetterna.

Med våra smarta verktyg såsom avgiftsberäknare, prisagent och Svenskt Flygprisindex blir det ännu lättare för dig att hitta den billigaste flygbiljetten.

Det är lätt att komma i gång – fyll bara i formuläret ovan och klicka på "Sök".

8 goda råd - Så hittar du billiga flygresor

Det kan vara mycket svårt att hitta de billigaste flygbiljetterna till din resa. Men genom att följa några goda råd blir det något enklare. Här kommer några av våra bästa råd.

* Beställ i god tid
Flygbiljetterna är oftast dyrast precis innan avresa. En tumregel är att man ska beställa minimum 2 månader innan avresa.

* Flyg när de andra inte gör det
Om du kan flyga innan eller efter skolornas lov och utanför de stora högsäsongerna så finns det pengar att spara.

* Använd vår funktion med fler avreseflygplatser
Det kan vara mycket stor prisskillnad allt efter vilken avreseflygplats du väljer. Därför har vi utvecklat en service så du kan jämföra fler avreseflygplatser i en sökning.

Välj fler avreseflygplatser och hitta billigare flygresor Överväg att köpa en paketresa
I vissa tillfällen kan det vara billigare att köpa en paketresa framom att själv boka flyg och hotell var för sig. Klicka på länken här ovan för att jämföra priser på paketresor. Är du på utkik efter en resa till solen så kan du jämföra priser på sista minuten-resor och charterresor i våra sökmotorer som är optimerade för dessa semesterformer.

Överväg fler destinationsflygplatser till dina flygresor
Precis som det kan vara skillnad på priserna på avreseflygplatserna, så kan det också vara prisskillnad på flygplatserna på destinationerna. Till exempel är det mycket billigare att flyga till Pisa och ta bussen till Florens, än vad det är att flyga direkt till Florens.

Upprätta en prisagent och följ prisutvecklingen
Om du vill hålla ett öga på priset på en flygbiljett så är det en bra idé att upprätta en prisagent på Travelmarket.se. Detta är speciellt fördelaktigt om du är ute i mycket god tid, eftersom det då är större möjlighet för att priset faller.

Övervaka flygpriserna med en prisagent Använd sökmotorn här på sidan med prisgaranti
När du använder sökmotorn överst på denna sida så jämför du priser på flygbiljetter från många olika resebyråer och flygbolag. Du är därför nästan säker på att alltid hitta det billigaste priset. Läs mer om vår prisgaranti på flygbiljetter.

Flyg billigt på solsemester - ordna resan själv

Om du inte har något emot att själv arrangera din resa till solen, så kan du ofta spara pengar genom att köpa flygresor med reguljärflyg och övernattning var för sig.

En av de största fördelarna med att arrangera resan på detta sätt, är att du själv bestämmer både avresedag och hur länge du vill vara borta. Med reguljärflyg är du ju inte bunden av vissa datum.

En annan fördel är att du själv kan bestämma hur mycket du vill planera åt gången. Om du trivs bäst med att boka hotell i god tid innan avresa, kan du göra det, och om du hellre ordnar dina hotell under resans gång, så finns naturligtvis också den möjligheten.

I denna artikel finner du en rad populära charterdestinationer som är billiga att flyga till med lågprisflyg som Norwegian, Ryanair m.fl.

Billiga flygresor med solsemester till Spanien
Du kan åka på solsemester till Spanien året runt. Under sommaren lockar Costa del Sol och Mallorca med sina vackra, vita sandstränder, och om vintern kan du besöka någon av Kanarieöarna, som alla har ett milt klimat året runt.

Vill du resa till Costa del Sol, kan du hitta billiga flygresor till både Malaga och Alicante. Dessa resmål har den perfekta kombinationen av sol, strand och spännande upplevelser och sevärdheter.

Väljer du Mallorca, så väntar en charmig blandning av breda sandstränder, restauranger i världsklass, storslagna omgivningar och inte minst ett intensivt nattliv.

Kikar du efter en solsemester till Kanarieöarna, kan du här bland annat finna flygbiljetter till Gran Canaria eller Teneriffa. Gran Canaria är det världsberömda solparadiset som bjuder på sällsynt vackra sandstränder, och ett väl utvecklat utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Hittar du en billig flygresa till Teneriffa, så landar du i den gyllene södern, där du kan njuta av det soliga klimatet, de härliga sandstränderna, ett enormt urval av vattensporter, och ett livligt nattliv.

Hitta billiga flygbiljetter till Kanarieöarna

Flyg billigt på solsemester till Grekland
Du kan besöka Grekland hela året runt, och varje årstid har sin speciella charm. Den bästa restiden är dock ofta om våren och försommaren (mitten av april till mitten av juni) eller om hösten (september till mitten på oktober). På så sätt kan du undvika de extremt höga priserna, det höga antalet turister, och de mycket höga temperaturerna (ofta omkring 40 grader). Om du vill hitta billiga flygresor till Grekland, är det en bra idé att börja söka i god tid före avresan.

Oavsett vilken grekisk ö du väljer, så finner du alla de ingredienser som ligger till grund för en oförglömlig resa. Här tänker vi i synnerhet på solen, stränderna, maten, olivlundarna, de små autentiska byarna, de mysiga tavernorna och inte minst de historiska vingslagen som gör sig påminda överallt.

Flyg billigt på solsemester till Malta
Malta i Medelhavet: Om du reser till Malta mellan februari och juni, kan du undgå både den mycket varma medelhavssommaren, med temperaturer mellan 30 och 40 grader, och regnsäsongen, som pågår mellan oktober och februari. Högsäsongen är mellan juli och september, och då är det ofta dubbelt så många gäster som åretruntboende på Malta.

Medelhavsön med de dramatiska klipporna, blå lagunerna och det vackra landskapet gömmer på närmast oändligt med kulturella och kulinariska upplevelser.

Något av det mest fascinerande med Malta är dock öns unika arkeologiska och arkitektoniska arv, som vittnar om civilisationer 6 000 år tillbaka i tiden.

Flyg billigt på solsemester till Turkiet
I april och maj börjar många turkiska termometrar visa över 20 grader och i juni, juli och augusti ligger temperaturen ofta på över 30 grader.

Turkiet har många badorter att välja mellan och vi har skrivit om de olika orterna i artikeln

13 sköna badorter i Turkiet - vilken stad skall du välja?

De flesta känner till Alanya, Marmaris och Side, men också orter som Incekum, Dalaman, Beldibi och Bitez förtjänar en plats i svenskarnas hjärtan.

Billiga flygresor til Alanya hittar du på Travelmarket.se

Flyg billigt på solsemester till Bulgarien
De bulgariska resmålen Varna och Burgas har temperaturer på mellan 20 och 30 grader under sommarmånaderna och är därför inte obehagligt varma.

Det finns många semesterorter att välja mellan i Bulgarien och vi har skrivit om en bunt av dem i artikeln

9 sköna badorter i Bulgarien - vilken stad skall du välja?

Solsemester i Bulgarien är trevligt

Flyg billigt på solsemester till Cypern
Cypern har över 300 soldagar om året och i april börjar den genomsnittliga dagstemperaturen att komma upp på 20 grader. I juni, juli, augusti och september kan du förvänta dig runt 30 grader.

Cypern är känd för sina fantastiska sandstränder, men kan också bjuda på dramatisk natur, kulturhistoriska sevärdheter och möjlighet för vattenaktiviteter som dykning och snorkling. Öns matkultur är påverkad av både Afrika, Mellanöstern och Europa, och vi rekommenderar att du provar lokala specialiteter.

Flyg billigt på solsemester till Marocko
Du kan besöka Marocko året runt. Under sommarmånaderna kan temperaturen emellertid kliva över 40 grader. Vår och höst är därför de bästa årstiderna för ett besök i landet, speciellt om du vill söderut och besöka Marrakech. Hos oss finner du de billigaste flygresorna.

Med sin röda ringmur, sitt kaotiska marknadstorg, spännande basarområden och snirklande gränder är Marrakech som hämtad ur Tusen och en natt.

Samtidigt är Marrakech en modern stad med fina hotell, trendiga modebutiker och mysiga loungebarer och restauranger, som bjuder på hög kvalitet och låga priser.

Flyg billigt på solsemester till franska rivieran
Med billiga flygbiljetter till Nice kan du leva ut dina drömmar om Frankrike. Den sydfranska badorten bjuder på långa strandpromenader, mysiga kaféer, utsökta restauranger, oemotståndliga butiker och marknader, och en uppsjö spännande gallerier och museer.

När du behöver en paus från folk- och stadslivet, kan du åka på en dagsutflykt längs den vackra franska rivieran, eller in i landet, där du formligen ramlar över alla de mysiga provencalska byarna och de vackra naturlandskapen.

Flyg billigt på solsemester till Portugal
Algarvekusten i södra Portugal har något av det mest fantastiska klimatet i Europa. Våren och sommaren vid Algarvekusten varar länge, och vintern är kort och mild.

Högsäsongen varar från slutet av juni till slutet av september. Vår och höst är emellertid tillräckligt varma för att kunna njuta av strandlivet, och om du blir trött på att stoppa tårna i sanden, så har Algarve mycket annat att bjuda på.

Åker du exempelvis på utflykt längs Algarvekusten kommer du uppleva fantastiska kustområden med spektakulära klippformationer, oemotståndliga stränder med kristallklart vatten, och en lång rad vykortslika kustorter. I regionen finner du också några av Portugals bästa viner och svårslagna kulinariska läckerheter. Du hittar de billigaste flygresorna till Portugal här på Travelmarket.se.Flygresor till Thailand
Resor till Thailand är mest populära mellan november och mars, då landet bjuder på flest soltimmar. Om du reser till Thailand mellan maj och oktober, är det regnperiod och lite varmare - men du kommer också uppleva en mycket hög luftfuktighet. I september och oktober regnar det mycket, speciellt i de norra delarna av Thailand.

På din resa till Thailand kommer du möta de vänligaste av människor, se den vackraste naturen, slappa på de härliga stränderna, prova på de roligaste aktiviteterna, och smaka på ett av världens tveklöst bästa kök.

Flyg billigt på solsemester till USA
Tack vara det soliga klimatet kan du besöka Florida året runt. Amerikanerna själva föredrar perioden december till mars, och därför är hotellen billigare resten av året. Den tropiska värmen toppar i juni, juli och augusti, och därför är våren och hösten bra alternativ.

Reser du till Florida, kan du bland annat besöka Fort Lauderdale, Palm Beach, Key West, Miami, Everglades National Park, Orlando och Tampa. Flygresor till USA är ofta billigare än du tror.

Du kan simma med lekfulla delfiner, eller uppleva ett rikt djur- och fågelliv och en storslagen natur i nationalparken Everglades.

Är du golfintresserad så har Florida en mängd golfbanor av hög kvalitet, och på de vackra kustremsorna mot Atlanten och Mexikanska golfen kan du njuta av kilometervis med badstränder.

✔️ Hur hittar Travelmarket de billigaste flygbiljetterna?

Travelmarket säljer inte flygresor - utan jämför flygresor från mer än 1000 webbplatser. Därför hittar vi de billigaste priserna. Sök efter din flygresa här.

✔️ Är det sant att Travelmarket ger prisgaranti på flygbiljetter?

Ja, det är det! Du kan läsa mer om prisgarantin här - eller söka efter flygbiljetter här och använda prisgaranti själv.

✔️ Kan jag övervaka priserna på flygbiljetter med Travelmarket?

Ja, det kan du utan problem. Hos Travelmarket kan du upprätta en gratis prisagent och få ett dagligt e-postmeddelande med de nya priserna. Börja med att söka efter flygbiljetter här.

✔️ Hur hittar jag de billigaste flygbiljetterna?

Vi har tagit fram en guide åt dig med 16 tips som du kan använda när du vill hitta billiga flygbiljetter. Läs guiden här.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.