Svenskt Flygprisindex™

Svenskt Flygprisindex™

Svenskt flygprisindexTM utkommer varje månad och avspeglar utvecklingen i flygpriser på 10 utvalda europeiska och interkontinentala destinationer.

Svenskt flygprisindexTM publiceras av resesökmaskinen travelmarket.se.

Du kan titta på prisutvecklingen eller söka på en vald resa här under.

Stockholm
Bangkok
Vecka 35 2023
Vecka 27 2024

Svenskt flygprisindex ges ut var fjärde vecka av prisjämförelsesajten Travelmarket.se baserat på en översikt över de billigaste returflygbiljetterna till de tio populäraste europeiska och interkontinentala destinationerna. Destinationer i Svenskt flygprisindex:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Index 100 är flygpriser med avresa i vecka 39/2009. Alla priser är sökta fyra veckor innan avresa och var tillgängliga vid söktillfället.

Flygbiljetter till Europa har minimum 2 nätters uppehälle och maximum 7 dagars varaktighet. Flygbiljetter till interkontinentala destinationer har minimum 2 nätters uppehälle och maximum 14 dagars varaktighet. Max. transfertid 8 timmar.

Alla priser är returresor i ekonomiklass gällande från den nämnda avreseflygplatsen. Priserna är inklusive skatter och avgifter, men exklusive extra avgifter för extra bagage, prioritets check-in, kreditkortsavgifter etc.

Travelmarket.se vill notera att de nämnda flygpriserna är de billigaste lediga platserna vid söktillfället. Det kan därför finnas tidpunkter innan söktillfället då det funnits billigare biljetter.

Avgiftsguiden – håll koll på lågprisflygbolagens avgifter..

Önskar du få Svenskt flygprisindex per mail då det publiceras, vänligen kontakta Ole Stouby på ols@travelmarket.com

Hitta flygresor till städerna i Svenskt Flygprisindex™

Klicka på länkarna nedan för att se de aktuella priserna på flygbiljetter till alla städer i det Svenskt Flygprisindex™.

Europeiska städer

Interkontinentala städer