Jämför hotell

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ditt hotell på Travelmarket

Jämför hotellpriser - Klicka här

På Travelmarket.se hjälper vi dig med att hitta de billigaste hotellen till din resa. Vi söker bland mer än 200 000 hotell från alla de stora hotellwebbsidorna.

Det är inte alltid lätt att hitta billiga hotell
Tyvärr är det ofta komplicerat att hitta de billigaste och bästa hotellen på nätet. Det försöker vi att hjälpa dig med genom vår hotellsökmotor som är baserad på en jämförelsetjänst som varje år har fler hundra miljoner användare.

Du använder hotellsökmotorn genom att fylla i fälten ovan. Skriv vilken stad du gärna vill besöka, när du ska resa och hur många resenärer som ska med på resan. Därefter klickar du på sök och sökningen är i gång.

Härefter kan du sortera hotellen efter pris, avstånd till centrum eller efter antal stjärnor på de olika hotellen. Du kan också läsa beskrivningar av de enskilda hotellen och välja de rätta hotellen för dig på en karta.

Sök och hitta de billigaste och bästa hotellen

Hur hittar jag de billigaste hotellen
På Travelmarket.se vill vi gärna hjälpa dig med att hitta de billigaste hotellen till din resa. Här kommer några goda råd som kan hjälpa dig att hitta billigare hotell och få mer ut av din vistelse på hotellet.

  • Res utanför högsäsongen - då är det billigare
  • Boka i sista ögonblicket - det är en chans att ta men ibland är det billigare
  • Boka i god tid - för det största utbudet och ibland för speciella rabatter
  • Kolla vad som är inkluderat i priset, t.ex. frukost, wi-fi eller parkering
  • Fråga efter en uppgradering - det värsta svar du kan få är ett nej
  • Bo utanför centrum - du kan ofta spara mycket pengar
Vilket hotell ska jag välja?
Det kan vara svårt för oss att säga något om vilka hotell som passar precis dig. Vissa personer föredrar mycket billiga hotell för att kunna använda pengarna på andra nöjen. Andra värdesätter personer lyx och inkvarterar sig på fina hotell, där de använder tiden på att riktigt slappna av.

Oavsett vilket behov du har så kan du hitta det bästa erbjudandet i vår sökmotor. Du kan till exempel välja att bara jämföra priser på 5-stjärniga hotell eller att bara söka på hotell för under 299 kr. Det finns alltid något för varje smak.

En god idé är att kika på recensioner från tidigare gäster. Hotell med 3 stjärnor och mycket höga gästomdömen är ofta bättre att bo på än 4- eller 5 stjärnors hotell med dåliga gästomdömen.

Kika både på antal stjärnor och omdömen

Överväg också andra reseformer Det är inte alltid det lönar sig att du själv beställer flygbiljett och hotell var för sig. Det är alltid värt att undersöka om du kan få en billigare resa via en resebyrå. Ibland har resebyråerna förhandlat speciella avtal med hotell och kan ge dig ett riktigt bra erbjudande, speciellt om det är en del av en paketresa.

Du kan söka efter paketresa med flyg och hotell här och ska du på solsemester så kan du söka efter charterresor här och söka efter sista minuten-resor här.

Kom ihåg flygbiljetten!
Om du är på jakt efter ett hotell långt bort hemifrån så är du möjligtvis också på jakt efter en flygbiljett. I flygsökmotorn här på Travelmarket.se, söker vi på mer än 1 000 reseföretag och resesajter för att hitta de billigaste flygbiljetterna till dig. I sökmotorn kan du hitta billiga flygbiljetter som passar till ditt hotell.

Lycka till med att hitta det perfekta hotellet för dig!

Populära städer

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.