Viktig information om Coronavirus
Søg billige flybilletter til Wien

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Wien.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Wien

I nordöstliga Österrike ligger Wien – stadens huvudstad och för några även världens musikhuvudstad. Det är nämligen ingen hemlighet att Wien inte bara är känd för sina vackra och historiska byggnader, men lika mycket för deras kultur och musik. Många vet att Wien fostrat både Mozart och Beethoven, och det är ett arv som staden axlat med stolthet.

Är du inte så intresserad av musik finns det trots det mycket att se. En bra start är att höja blicken och titta ut över vackra fasader och magnifika byggnader. Några ville gå så långt som att kalla dem överdådiga. Vill du se ett exempel på hur arkitekturen ser ut inifrån, är postsparkassen ett bra alternativ. Det är byggt 1903 och tittar du in kan du se exempel både på inredning och möbler som är både spännande och tidstypiska.

Ät och drick dig igenom Wien

Man kan väl knappast åka till Wien utan att besöka ett konditori och beställa en bit äkta Sachertorte. Den läckra aprikos- och chokladfylda tårtan är hela Österrikes kännetecken och har en historia som går hela vägen tillbaka till 1832, när 16-åriga Franz Sacher för första gången kunde servera den. Kommer du förbi ’Hotel Sacher’ när du är i Wien, kan det vara kul att veta att hotellet faktiskt är uppkallat efter Franz Sacher.

Är du inte sugen på söta saker har Wien mycket annat i matväg att bjuda på. Staden är hemort till många kända kockar och sommelierer och läget mitt i Europa gör att man influeras av många olika grannländer. Är du sugen på riktigt god österrikisk husmanskost, ska du titta efter restaurangerna som skyltar med ”Besi”, som kännetecknar traditionell mat från Wien.

Flygplatsen i Wien är belägen några få mil utanför staden. Du kan hitta billiga flygbiljetter till Wien från Stockholm Skavsta-Nyköping.

Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.