Billiga flygbiljetter till Afghanistan

Billiga flygbiljetter till Afghanistan

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Bedöm resmål (193 omdömen)
4.5

Flygbiljetter till Afghanistan

Utrikesdepartementet avråder för närvarande från alla resor till Afghanistan. Säkerhetsläget är fortsatt mycket allvarligt och med anledning av detta avråder Utrikesdepartementet från alla resor till landet.

Kontrollera ALLTID aktuell reseinformation innan du bokar din resa.
Afghanistan är ett land med en rik och lång historia, och landet kan utan tvekan sägas ha en mycket turbulent historia. Det område som vi i dag kallar för Afghanistan, har genom tiderna bland annat varit kontrollerat av perserna, Alexander den Stores regim och den mongoliska krigsherren Djengis Khan.

Afghanistan har sedan slutet av 1970-talet kännetecknats av interna konflikter och krig, som olika utländska styrkor ofta har varit delaktiga i.

Efter många års inbördeskrig är Afghanistan nu ett mycket fattigt land, men det skulle kunna vara helt annorlunda. Afghanistan har nämligen stora oljefynd, och här kan också utvinnas guld, silver, koppar, zink, järn och ädelstenar.

När detta skrivs, kan du flyga till Afghanistan från Dubai, Frankfurt och Istanbul – men kom ihåg att alltid kontrollera de senaste rekommendationerna från UD innan du reser!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Afghanistan: Stockholm Arlanda till Kabul International 1. januari till 31. januari från kr 11 979:-

Populära resmål i Mellanöstern

Hitta resan till Afghanistan här