Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Santiago de Chile

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Santiago de Chile.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Santiago de Chile

Santiago de Chile är Chiles huvudstad. Dess centrala läge i landet gör det till en utmärkt punkt för att också utforska resten av landet. Det fantastiska med Santiago de Chile är att du har både närhet till berg och Stilla havet, så det är möjligt att både åka skidor i Anderna och besöka stranden, på en och samma dag!

Aktiviteter i Santiago de Chile

Många av de berg som omger Santiago de Chile är utmärkta för klättring. "Cerro Provincia", är en populär dagsutflykt som också kan förlängas till längre vandringar. Santiago de Chile ligger endast 1-2 timmars bilresa iväg från riktigt bra skidåkning. Det är inte dyrt att hyra skidutrustning, och flera det finns flera bra transport-turer att ta från staden.

Santiago de Chile - Sevärdheter

Du ska inte missa att besöka stadens huvudtorg "Plaza de Armas". Här finner du intressanta sevärdheter såsom stadens stora katedral och stadens kända utomhusmarknad.

När du tröttnar på folk-vimlet så är parken "Parque Metropolitano" ett bra ställe att koppla av på. Man kan också vandra i den stora parken, och på toppen har man en fantastisk utsikt över staden. Promenaden upp till toppen tar ca 40-60 minuter, men man kan också välja att åka linbana upp. I parken har man också en trevlig botanisk trädgård, en djurpark och två pooler man kan svalka sig i.

Santiagos internationella flygplats

Santiago Flygplats är den viktigaste flygplatsen för internationella flygningar. Flygplatsen har bra transport-förbindelser in till centrum. Du kan välja att ta flygbussarna Cetropuerto som kör var 10:e minut, eller Turbus som kör var 30:e minut. Vill man shoppa Duty-Free så har flygplatsens butiker minst 25 % rabatt på sina produkter i jämförelse med om du köper i staden.

Gå inte miste om att köpa dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Santiago de Chile redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.