Flybilletter til Addis Ababa

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Addis Ababa.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Addis Ababa

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till Addis Ababa

Addis Ababa är huvudstaden i Etiopien i östra Afrika. Med en rik blandning av kultur, tradition och modernitet, är Addis Ababa en säker stad du inte bör missa. Beställ en flygbiljett till Addis Ababa och få möjligheten att besöka denna exotiska stad!

Addis Ababa- en stad som måste upplevas!

Addis Ababa har en rik historia, och blev grundlagd av kejsaren Menelik II år 1887. Besök museet Ethiopian Etnological Musem, och bli fascinerad av Etiopiens spännande historia. Här kan du lära dig mer om den etiopiska livsstilen och om de olika etniska grupperna.

St George-katedralen är ett spännande monument som inte bör missas. Katedralen är en rund byggnad, och med en mycket imponerande arkitektur. Den byggdes 1896 efter Etiopiens seger över Italien. Interiören är också mycket vackert utsmyckad där du kan se stora målningar och mosaiker.

Lockande utsikter i Addis Ababa

National Palace byggdes för att markera kejsaren Haile Selassie s Silver Jubileum år 1955, och är idag nuvarande presidentens residens i Etiopien. En annan sevärdhet är Netsa Art Village, som bjuder på utomhuskonst i en vacker utsmyckad park.

Den berömda marknadsplatsen Shiro Meda är belägen vid Entoto bergets fot. Berget i sig är en imponerande syn med sina 3.300m. På marknadsplatsen kan du göra riktiga etiopiska fynd, med allt från kryddor till handgjorda konstverk. För stadens bäste utsikt, så ska man ta sig upp på berget. Man kan ta sig upp till fots, och samtidigt passa på att njuta av den vackra naturen. På toppen hittar man stadens första kyrkor St Mary and St Raguel, samt palatset Menelik II. Här får man en stor överblick över staden, och man ser även det etiopiska storslagna landskapet.

Beställ billiga flygbiljetter till Addis Ababa från Stockholm Arlanda. Missa inte möjligheten till att uppleva denna exotiska stad!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.