Covid-19 - UD:s reseinformation

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Luleå (Kallax).

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Luleå (Kallax)

Luleå ligger i norra Sverige, och har omkring 70 000 invånare. Staden ligger vid mynningen av Lule älv, i nordvästra hörnet av Bottniska viken. I Luleå möts natur, kultur och historia. Under sommaren finns fantastiska golf-möjligheter, och man ska för allt i världen inte missa dess skärgård. Är du sugen på att åka långfärdsskridskor, skidor, köra hundspann eller bada bastu så ska du besöka Luleå vintertid!

Luleå - rika naturupplevelser och fantastisk skärgård

När du besöker Luleå så rekommenderas det att åka ut med en turbåt och utforska någon av de fantastiska öarna. Luleå skärgård är kanske Sveriges vackraste, och erbjuder ett fantastiskt och rikt växt-och fågelliv. Skärgården består av hela 1312 öar, så det finns goda chanser för avskildhet, men många öar är också bebodda. Luleå kommun hyr ut stugor i skärgården till turister.

Gammelstads Kyrkstad är ett UNESCO-världsarv, belägen ca 10 km nordväst om Luleå. Gammelstads kyrkstad upptogs på listan över världsarv år 1996, och är idag världens största och bäst bevarade kyrkstad. Den innehar över 400 kyrkstugor, och du finner även Norrlands största medeltida kyrka här. Du når staden enkelt med lokalbuss från Luleå centrum.

Reser du med familj och barn så rekommenderas det att göra ett besök på Teknikens hus. Detta science-center är utnämnt till ett av Norrbottens mest besökta utflykts mål.

Luleå-Kallax flygplats

Luleå flygplats ligger i Kallax, ca 5 km från Luleå centrum. Både SAS och Norwegian har flera flygningar per dag från Stockholm Arlanda till Luleå flygplats, och flygtiden är på endast 1 timme och 10 minuter. Du tar dig smidigt till Luleå centrum med flygbuss eller via stadens kollektivtrafik. Flygbussen till centrum kostar ca 50 kr enkel resa, och avgångarna är baserade på flyg-tidtabellen.

Gå inte miste om att få upptäcka Norrlands pärla- Luleå! Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Luleå-Kallax redan idag.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.