Billiga flygbiljetter från Arlanda till Östersund.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Östersund

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till Östersund

Östersund är den största staden i landskapet Jämtland i mellersta Sverige. Östersund räknas som Sveriges 24:e största stad, och man brukar säga att den är Sveriges mittpunkt. Staden grundades år 1786, och är den enda staden i Sverige som grundades på 1700-talet. Östersund må vara en liten stad, men den har mycket att erbjuda för besökaren!

Östersund - Interessanta sevärdheter

Östersunds främsta landmärke är dess 51m höga rådhus. Rådhuset påminner om en fästning och representerar den nationalromantiska arkitekturen i Östersund.

Stora Kyrkan är ytterligare ett monument som räknas till Östersunds stadsbild. Denna kyrka är en vacker basilika byggd av tegel. Den har ett gigantiskt torn som med utsikt ut mot Storsjön, och dess huvudportal symboliserar perioden för Jämtlands kristnande.

Man brukar tillräkna Östersund som en av Sveriges mest cafétäta städer. Stadens caféer har sedan långt tillbaka i tiden varit viktiga mötesplatser för dess invånare och besökare. Ta gärna en fika på Törners eller Wedemarks Konditori. Östersund har också ett par välkända krogar som lämpar sig för helgens bravader, t.ex. Upstairs, Mark Twain och Marité.

Evenemang i Östersund

Östersund står varje år värd för Storsjöyran, Skandinaviens äldsta och största musikfestival med ca 300 000 besökare. Denna festival hålls i Badhusparken och på Stortorget i Östersund. Hela staden i täcks i republikens flaggas färger: blå, vit och grön under de 10 dagar som festivalen pågår. Besöker du Östersund vintertid så ska du inte missa att Östersund står värd för Världscupen i skidskytte varje år.

Åre Östersund Flygplats

11 kilometer väster om Östersund ligger dess flygplats "Åre Östersund Flygplats". Flygplatsen har flera dagliga rutter från både Arlanda och Bromma. Du har också flygningar till Umeå och Luleå, samt vissa charterflyg till sol-destinationer. Flygbussar går mellan flygplatsen och centrala Östersund. De avgår i samband med SAS och NextJets avgångar och ankomster.

Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Östersund redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.