Sevärdheter Bay Islands

Sevärdheter

Guanajaön (Bay Islands)
Korallrev, sjunkna skepp och nationalpark på land. Guanaja är täckt av skog, och ca 90 procent av ön har gjorts till naturreservat. Ön är omringad av åtskilliga kilometer korallrev, och utanför ön ligger det faktiskt flera sjunkna skepp. Dessa två aspekter gör att ön är perfekt för dykare.
Roatánön (Bay Islands)
100 kilometer korallrev, vita sandstränder med mera. Roatán är den största av de tre öarna och omgivet med mer är 100 kilometer korallrev. Ön är ett paradis för dykare, och särskilt stränderna på den västra sidan av ön bjuder på en spektakulär vy; med grönblått hav, färgglödande fiskar, vita sandstränder och kokospalmer.
Utilaön (Bay Islands)
Dyk, snorkla och njut av den vänliga stämningen Utila är en liten, trevlig och tillbakalutad ö. befolkningen är otroligt vänlig och tillmötesgående. Landskapet är helt plant med undantag för en liten kulle. Ön är ett perfekt ställe att koppla av på, och att njuta av den vänliga atmosfären. Dessutom är Utila den billigaste av de tre öarna, när det gäller uppehälle.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Comayagua
• Trujillo
• Tegucigalpa
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.