Billiga flygbiljetter från Beograd / Belgrade till Banja Luka.

Billiga flygbiljetter från Beograd / Belgrade till Banja Luka.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Beograd / Belgrade till Banja Luka

Banja Luka är en pittoresk stad på den västra sidan av Bosnien och Hercegovina. Det är den näst största staden efter huvudstaden Sarajevo. Banja Luka är belägen på floden Vrbas, och är välkänd runt om i världen för dess vackra alléer, boulevarder, trädgårdar och parker.

Rikt uteliv i Banja Luka
Banja Luka är en stad med rikt nattliv, och där folkmusiken är den trendigaste musikstilen. Det bästa stället att börja kvällens äventyr är på Kruna, en trendig bar högst upp i handelsbyggnaden på Gospodska-gatan. Besök också gärna Demofest klub som erbjuder varierande musik, livespelningar, och riktigt bra drinkpriser.

När det kommer till mat så är Banja Luka något i världsklass! Kött är en standard för varje måltid, men givetvis finns det fortfarande massor av intressanta måltider du kan prova på om du är vegetarian. De mest populära traditionella rätterna som måste provas på är: Cevapi – små köttkorvar av lamm och nöt mix. De serveras med färsk lök och pitabröd på sidan. Musaka är en smaskig kött-paj gjord av malet nötkött och grönsaker. Testa också på ”Filovane paprike” – stekt paprika fylld med köttfärs och kryddor.

Banja Luka är en mycket säker stad, både för lokalbefolkning och turister. Brottsligheten är låg, och du har i stort sett inget att oroa dig för. Så snart du börjar utforska staden kommer du att märka hur vänliga och hjälpsamma lokalbefolkningen är.

Banja Luka’s internationella flygplats

Banja Luka´s internationella flygplats är belägen endast 23 km från staden. Med transfer-buss tar du dig dit på endast 25 min, och dessutom för en mycket billig kostnad. Alternativt så finns taxi för överkomliga priser. Ett stort pluspoäng med dess flygplats är att de erbjuder gratis Wi-Fi.

Boka dina billiga flygbiljetter från Beograd-Belgrad till Banja-Luka och ta chansen att uppleva denna intressanta stad!

Hitta resan till Banja Luka här