Billiga flygbiljetter till Bosnien-Herzegovina

Billiga flygbiljetter till Bosnien-Herzegovina

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Bedöm resmål (178 omdömen)
4.6

Res till Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina är ett europeiskt land som ligger på den vackra Balkanhalvön. Landet var tidigare en del av Jugoslavien, men blev självständigt 1992. Det gränsar till Kroatien, Serbien och Montenegro. Bosnien-Hercegovina är ett spännande land med många etniska bakgrunder. Landet har tre officiella språk som reflekterar detta: bosniska, serbiska och kroatiska. Res med billiga flygbiljetter till Bosnien-Hercegovina och utforska denna mycket fascinerande destination.

Historiska städer i Bosnien-Hercegovina

Sarajevo är landets officiella huvudstad, och erbjuder turister en fantastisk upplevelse. Staden blev år 2006 utvald till Balkans vackraste stad. Att Sarajevo ofta får heta “Europas Jerusalem”, är inte heller svårt att förstå när man besöker stadens historiska byggnader och dess intressanta kulturupplevelser.

Är man intresserad av historia ska man inte heller gå miste om att resa till staden Mostar. Här finner man en av världens vackraste och äldsta broar. Den är döpt till “Gamla bron”, och har en fascinerande historia att visa upp för besökaren. Bron finns med på UNESCOS lista över världsarv.

Utforska stränder

De flesta känner inte till att Bosnien-Hercegovina har ett fantastiskt utbud av sol- och badstränder. Landet stoltserar med en 32 km lång kuststräcka på den Adriatiska kusten. Längs med denna vackra kuststräcka ligger hamnstaden Neum belägen, orten som innehar mest antal soldagar per år. Staden är mycket gästvänlig, och här finns många lokala och mysiga hotell att övernatta på.

Bosnien-Hercegovina erbjuder inte bara vackra ständer, utan här finns också fantastisk skog. Europas tredje äldsta nationalpark med ligger Europas enda orörda ur-skog. Det rekommenderas att göra en skogsvandring och utforska denna park med dess gigantiska uråldriga träd.

Köp dina billiga flygbiljetter till Bosnien-Hercegovina för att uppleva underbar stämning och spännande historia.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Bosnien-Herzegovina: Köpenhamn till Sarajevo 29. december till 4. januari från kr 862:-

Mest populära flygplatserna i Bosnien-Herzegovina

Populära resmål i Östeuropa

Hitta resan till Bosnien-Herzegovina här

Hitta inspiration till Bosnien-Herzegovina här