Sevärdheter Bermuda

- Välj ort -
» Bermuda

Sevärdheter Bermuda

Bermuda National Trust Museum (Bermuda)
Huset, som rymmer Bermuda National Trust Museum, byggdes 1700 av Guvernör Samuel Day. Under 150 år låg här Globe Hotel men 1996 öppnade National Trust Museums utställning om Bermuda och det amerikanska inbördeskriget.
Den Ofullständiga Kyrkan (Bermuda)
Uppförandet av kyrkan påbörjades 1874, men bygget lades på is när man blev osams inom församlingen. Senare överfördes pengarna från bygget till återuppbyggnaden av Den Heliga Trefaldighetskyrkan i Hamilton efter att den hade brunnit ner.
Det gamla huset Verdmont (Bermuda)
Huset byggdes av den prominenta skeppsägaren John Dickinson omkring 1710. Även om inte någon av de ursprungliga möblerna står kvar i huset, är Verdmont fortfarande en sann skattkista. Många av huset möbler har tillverkats av öns bästa hantverkare och det finns en säregen eller spännande historia knuten till varje del av huset.
Devils Hole Aquarium (Bermuda)
1830 satte en Mr Troit upp en inhägnad runt om sin fiskdamm. Detta gjorde att folk blev nyfikna på vad som fanns bakom inhägnaden. Därför lät han folk komma in och se hans fiskdamm mot betalning. Idag kan man se både hajar och sköldpaddor i Mr Troits tidigare fiskdamm.
Gibbs Hill-fyren (Bermuda)
Gibbs Hill är en av de två gjutjärnsfyrar som någonsin har byggts. Fyrtornet höjer sig 126 meter över havet vid Southampton Parish. Från början lystes fyren upp av fyra jättevekar, men idag kommer ljuset från en 1000 wattslampa. Ljuset från fyren kan ses över havet på 65 kilometers avstånd.
Kristallgrottorna (Bermuda)
I Kristallgrottorna hittar man fantastiska droppstensformationer. Grottorna upptäcktes av en tillfällighet 1907 av två pojkar som spelade boll. Bollen försvann ner i ett hål och när de kravlade efter den, stod de plötsligt i ett stort droppstensrum.
Naturparken Spittals Pond (Bermuda)
Spittals Pond är en skön naturpark i vilken man har möjlighet att göra långa vandringsturer. Från maj till november kan man se över 25 olika havsfågelarter som övervintrar i naturparken.
Old Devonshire Church (Bermuda)
Det har varit en kyrka på detta ställe sedan 1612, även om ursprungliga kyrkan byggdes om 1716. Den kyrka som uppfördes istället för den ursprungliga, stod sedan fram till 1970, då den nästan raserades av en explosion under påskdagen. Kyrkan är idag återuppförd i ursprunglig stil.
Skeppsvrak (Bermuda)
Utanför kusten ligger det flera skeppsvrak på havsbottnen. De är spännande att utforska om man är en rutinerad dykare.
St. George (Bermuda)
Denna oförstörda stad, som har utsikt över St. Georges hamn, var tidigare Bermudas huvudstad. Det är hit du skall om du vill ta på sightseeing. Staden har fortfarande den charm som lämpar sig för den stad, som var britternas andra bosättning i "Den nya världen". Många av byggnaderna och de slingrande passagerna från kolonitiden är fortfarande intakta och flera hundra år gamla konstruktioner har blivit restaurerat och lämnats till museum.

Område och stadsguider

Ort: 
• Hamilton

Hitta resan till Bermuda här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK