Färgglad hängmatta mellan palmer på en vit sandstrand och klarblå himmel.

Sista minuten resor till Den dominikanska republiken

Billiga resor till Den dominikanska republiken

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Apartments Bavaro Green - Punta Cana
Apartments Bavaro Green - Punta Cana Lägenhet (poolutsikt) (1 sovrum)
Punta Cana 8. jul från Köpenhamn 7 nätter
16 039:- Välj
Apartments Bavaro Green - Punta Cana
Apartments Bavaro Green - Punta Cana Lägenhet (poolutsikt) (1 sovrum)
Punta Cana 13. jul från Göteborg 7 nätter
18 310:- Välj
Iberostar Costa Dorada
Iberostar Costa Dorada Dubbelsäng SUPERIOR
Playa Dorada 26. jun från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
20 995:- Välj
BlueBay Villas Doradas
BlueBay Villas Doradas Superior Room
Playa Dorada 26. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
22 195:- Välj

Vanliga frågor om resor till Den dominikanska republiken

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Den dominikanska republiken?

Sista minuten-resor till Den dominikanska republiken erbjuds av SOLFAKTOR, TUI och Ving.

Vad kostar sista minuten-resor till Den dominikanska republiken?

Priserna för sista minuten-resor till Den dominikanska republiken varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 16 039:-. Hitta aktuella priser här

Är sista minuten-resor till Den dominikanska republiken populära?

Ja, sista minuten-resor till Den dominikanska republiken är populära. Våra användare ger destinationen Den dominikanska republiken 4,6 / 5 stjärnor.

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Den dominikanska republiken?

Du kan resa till Den dominikanska republiken från följande flygplatser: Göteborg, Köpenhamn och Stockholm

Bedöm resmål (81 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Dominikanska republiken

Här på travelmarket.se finner du alla billiga sista minuten resor till Dominikanska republiken. Vi har samlat alla erbjudanden, så att det skall vara enkelt och snabbt för dig att få en överblick över utbudet.

Väljer man en resa till Dominikanska republiken så får man uppleva ett exotiskt land med svajande palmer, en frodig natur, sköna sandstränder och en genomsnittstemperatur på 26 grader hela året runt.

I de populära semesterområdena Costa Dorada och Playa Dorada ligger turister och njuter av livet på de vita sandstränderna. Vill man hellre vara lite mer aktiv, kan man ta sig en simtur i det kristallklara vattnet, eller paddla en runda i en kajak.

Här finns alla typer av aktiviteter och vattensporter, så man kommer knappast att bli uttråkad om man bokar någon av resebyråernas sista minuten resor till Dominikanska republiken. Även om stränderna är långgrunda, och därmed barnvänliga, bör man se upp när man kommer ut på lite djupare vatten på grund av undervattensströmmar.

Från de två semesterområdena är det inte långt till massor av andra spännande upplevelser. Man kan exempelvis besöka en lokal cigarrfabrik, där framstående varumärken tillverkar sina produkter.

En av världens finaste tobakssorter odlas i den frodiga dalen Cibaodal. När man har sett hur hela processen fortgår, förstår man också varför cigarrerna tillhör världens dyraste. Ett besök kan varmt rekommenderas oavsett om du är cigarrkännare eller inte. Man behöver inte ens ha smakat på en cigarr för att bli imponerad.

Något som är unikt för området och sprider en skön karibisk stämning, är att alla dansar merengue till den sköna och dansanta merengue-musiken, och det är svårt att sitta still när man upplever den livsglädje och de dansanta rytmer som merenguen sprudlar av.

Sista minuten resor till Dominikanska republiken kan som sagt bjuda på en värld av upplevelser utöver de kritvita stränderna och den glada musiken. Man kan exempelvis dyka med hajar eller köra en actionfylld tur med fyrhjuling i det vackra landskapet. Det finns gott om möjligheter att vara aktiv på semestern, och både kite surfing, windsurfing, golf, motorsport av olika slag eller exempelvis en ridtur tillhör de mest populära aktiviteterna hos turisterna.

Vid Punta Cana flockas golfspelare från hela världen. Här finns 12 professionella golfbanor, och flera av dem finns på listan över de 50 bästa golfbanorna i världen. Det är inte underligt att de 30 000 hotellrum som finns i området konstant blir fullbokade. Naturligtvis finns en mängd andra upplevelser än golf i området, och många väljer att spendera det mesta av tiden på någon av de härliga sandstränderna, från morgon till kväll.

När man reser är det skönt att veta att man får valuta för pengarna, och det får man minst sagt när man reser till Dominikanska republiken. Priserna är minst sagt låga, och om man ser sig omkring och väljer restauranger med omsorg, så finns oändligt med små lokala restauranger och butiker, där du kan njuta av den svårslagna kombinationen av gott och billigt.

Kort sagt, för en oförglömlig upplevelse i ett unikt land, kika på några av alla sista minuten resor till Dominikanska republiken, och se fram emot en prisvärd och avkopplande semester i ett av de sista karibiska paradisen.

Travelmarket.se önskar dig en riktigt härlig semester!

Hitta en billig sista minuten resa till Dominikanska republiken

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Den dominikanske republik | Restplasser til Den Dominikanske republikk

Avreseflygplatser till Den dominikanska republiken

Resebolag med sista minuten resor till Den dominikanska republiken

  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med TUI
  • Billiga sista minuten-resort med Ving