Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Eilat

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 4 894:- Från 5 364:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Dolphin Reef (Eilat)
Dolphin Reef är en annan av Eilats berömda attraktioner. Här kan man antingen snorkla eller dyka med delfiner, under förutsättning att de själva är med på det såklart. Det är nämligen fritt fram för delfinerna att lämna inhägnaden om de inte har lust att leka mer. Men det sker lyckligtvis sällan, och man har ofta sådan tur att de kommer aldeles nära inpå och låter sig klappas.
Dykning (Eilat)
Eilats allra mest populära attraktion är dykturer till korallreven. Flera firmor erbjuder sina tjänster och man finner dem generellt sett på Coral Beach. Några förväntansfulla resenärer är inte riktigt så överväldigade av dykmöjligheterna som dykfirmorna själva, men under alla omständigheter är säkerhetsföreskrifterna vanligtvis i sin ordning och om man inte har dykcertifikat innan, kan man ta det. For den oerfarne och den lite erfarne dykaren er Eilat under alla omständigheter mer än fantastiskt.
Undervattensobservatoriet (Eilat)
Andra aktiviteter är båtarna med glasbotten och undervattensobservatoriet, där man torrskodd kan se närmre på koraller och fisk. I undervattensobservatoriet kan man, från en undervattensglasvägg se direkt ut på djurlivet i Rödahavet. Om det inte skulle vara livligt nog, så har observatoriet ett fint supplement i form av akvarium; där fiskarna inte utan vidare kan sticka iväg. Det kan de istället från glasbottenbåterna, och det gör de också lite då och då, och turistens utbyte av mötet sticker iväg med fisken.

Område och stadsguider

Ort: 
• Haifa
• Jerusalem
• Tel Aviv
• Eilat
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.