En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter till Asmara

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Asmara

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
23. jul 13. aug
ARN
ASM
ASM
ARN
Emirates 1 stopp
Emirates 1 stopp
Från kr. 10 129:- Välj
4. jul 8. aug
GOT
ASM
ASM
GOT
SAS Egypt Air 2 stopp
Ethiopian airlines SAS 3 stopp
Från kr. 17 269:- Välj

Flyg till Eritrea

Visste du att Eritreas huvudstad Asmara ståtar med den mest utsökta samlingen av kolonial arkitektur i hela Afrika? Som en filmkuliss från en tidig italiensk film, med vintage espressomaskiner och framstående exempel på art deco-arkitektur.

Dankalia, i södra delen av landet, är däremot ett av världens mest ogästvänliga landskap: platt öken omväxlar med isolerade bergsmassiv varvade med dalar dekorerade med taggiga akacior.

Spara tid och förmodligen också pengar genom att använda travelmarket.se:s flygsökmotor när du behöver hitta dina billiga flyg till Eritrea. Med en enda sökning får du resultat från hundratals onlineresebyråer, tydligt sorterade efter pris och restid. På så sätt kan du snabbt hitta det erbjudande som passar dig bäst.

Du kan även ställa in en flygprisagent för att få de bästa sökresultaten i din inkorg varje dag. På så sätt kan du hålla ett öga på priset på din biljett medan ”robotarna” arbetar åt dig. Det är dock fortfarande upp till dig att bestämma vilken biljett du ska köpa.

Även om Eritrea står inför stora prövningar är det paradoxalt nog fortfarande en av Afrikas mest fredliga, säkra och välkomnande destinationer. Det finns mycket att tycka om här. Asmaras starkaste sida är byggnaderna snarare än museerna. Det är dock värt att sticka in huvudet i nationalmuseet.

Här kan du se utställningar som visar Eritreas olika etniska grupper och ger en grundläggande introduktion till det traditionella livet på landsbygden. 100 kilometer öster om Asmara når du Massawa – utgångspunkten för resor till Dahlaköarna och för dykexpeditioner. Dahlak-arkipelagen består av mer än 100 öar, varav endast fyra är bebodda.

De fyra öarna har en total befolkning på 2 500 personer som lever ett traditionellt liv med fiske och hjordar av getter och kameler. De obebodda öarna lockar till sig ett stort antal häckande fåglar från hela Röda havsregionen.

Populära flygplatser med avresa till Asmara

Populära resmål i Afrika