Billiga flygbiljetter till Estland

Billiga flygbiljetter till Estland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Tallinn

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
15. dec 18. dec
ARN
TLL
TLL
ARN
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 863:- Välj
29. dec 4. jan
ARN
TLL
TLL
ARN
Ryanair Direkt
SAS Direkt
Från kr. 1 534:- Välj
Bedöm resmål (202 omdömen)
4.6

Estland är ett baltisk pärla

Estland är ligger i norra Europa, i Baltikum. Landet gränsar till Lettland och Ryssland, och dess kust ligger på Östersjön och Finska viken.

Estland erbjuder turister möjlighet till att få uppleva detta lilla, men mycket dynamiska land. Här finns många historiska spår från sovjettiden att utforska, och man bör inte heller missa dess huvudstad Tallinn, en av Europas bäst bevarade medeltida städer.

Det finns många anledningar till varför man ska avnjuta en semester i Estland. Boka billiga flygbiljetter till Estland redan idag för att bli förälskad i detta fantastiska land.

Estland – medeltidsstaden Tallinn

Tallinn är Estlands huvudstad, belägen på den södra kusten av Finska viken, bara 70 km söder om Helsingfors. Denna historiska stad har anor från medeltiden, och den uppfördes först på världskartan år 1154, även om den första fästningen byggdes på Domberget år 1050. Tallinn är täckt av kullerstensgator och fylld med vackra medeltida hus och gränder. Staden är än idag skyddad av en gigantisk stadsmur. Runt stadsmuren finns en serie av välskötta gröna parker, bra för trevliga promenader.

Gamla Stan i Tallinn är mycket välbevarat och skrevs in på UNESCOS världsarvslista 1997. Idag har man omvandlat vissa områden till fashionabla shoppinggator, och särskilt på sommaren, är Gamla stan fylld med turister.

Estland – vacker kuststräcka

Vad inte många känner till är att Estland har en fantastisk vacker kuststräcka. Här kan man under sommarmånaderna testa på att segla längs med kusten för att utforska de långa vita sandstränderna. Det estniska landskapet är mycket bra bevarat, och alla landets öar och holmar är skyddat av UNESCO.

Det rekommenderas också att besöka någon av de små kuststädernas hälsospan för en fantastisk upplevelse för en billig kostnad. Här får gäster chansen att bli bortskämda med sköna gyttjebad och hälsobehandlingar.

Åk till romantiska Estland och bli förtrollad av landets naturliga skönhet. Passa på att boka dina billiga flygbiljetter redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Estland: Stockholm Arlanda till Tallinn 5. april till 7. april från kr 855:-

Mest populära flygplatserna i Estland

Populära resmål i Östeuropa

Hitta resan till Estland här

Hitta inspiration till Estland här