Find flybilletter til Østersøens friske perle Estland

Billiga flygbiljetter till Estland

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.

Estland är ett baltisk pärla

Estland är ligger i norra Europa, i Baltikum. Landet gränsar till Lettland och Ryssland, och dess kust ligger på Östersjön och Finska viken.

Estland erbjuder turister möjlighet till att få uppleva detta lilla, men mycket dynamiska land. Här finns många historiska spår från sovjettiden att utforska, och man bör inte heller missa dess huvudstad Tallinn, en av Europas bäst bevarade medeltida städer.

Det finns många anledningar till varför man ska avnjuta en semester i Estland. Boka billiga flygbiljetter till Estland redan idag för att bli förälskad i detta fantastiska land.

Estland - medeltidsstaden Tallinn
Tallinn är Estlands huvudstad, belägen på den södra kusten av Finska viken, bara 70 km söder om Helsingfors. Denna historiska stad har anor från medeltiden, och den uppfördes först på världskartan år 1154, även om den första fästningen byggdes på Domberget år 1050. Tallinn är täckt av kullerstensgator och fylld med vackra medeltida hus och gränder. Staden är än idag skyddad av en gigantisk stadsmur. Runt stadsmuren finns en serie av välskötta gröna parker, bra för trevliga promenader.

Gamla Stan i Tallinn är mycket välbevarat och skrevs in på UNESCOS världsarvslista 1997. Idag har man omvandlat vissa områden till fashionabla shoppinggator, och särskilt på sommaren, är Gamla stan fylld med turister.

Estland - vacker kuststräcka
Vad inte många känner till är att Estland har en fantastisk vacker kuststräcka. Här kan man under sommarmånaderna testa på att segla längs med kusten för att utforska de långa vita sandstränderna. Det estniska landskapet är mycket bra bevarat, och alla landets öar och holmar är skyddat av UNESCO.

Det rekommenderas också att besöka någon av de små kuststädernas hälsospan för en fantastisk upplevelse för en billig kostnad. Här får gäster chansen att bli bortskämda med sköna gyttjebad och hälsobehandlingar.

Åk till romantiska Estland och bli förtrollad av landets naturliga skönhet. Passa på att boka dina billiga flygbiljetter redan idag!

Mest populära flygplatserna i Estland

Hitta resan till Estland här

 
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK