En ödslig strand med palmer och en person, som promenerar längs vattenbrynet.

Sista minuten resor till Gambia

Billiga resor till Gambia

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Göteborg

Senegambia Beach
Senegambia Beach Dubbelrum ( 1 eller 2 sängar)
Gambia 28. jun från Göteborg 7 nätter
24 795:- Välj
Senegambia Beach
Senegambia Beach Dubbelrum ( 1 eller 2 sängar)
Gambia 29. jun från Stockholm 7 nätter
28 795:- Välj

Vanliga frågor om resor till Gambia

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Gambia?

Sista minuten-resor till Gambia erbjuds av Apollo och Ving.

Vad kostar sista minuten-resor till Gambia?

Priserna för sista minuten-resor till Gambia varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 24 795:-. Hitta aktuella priser här

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Gambia?

Du kan resa till Gambia från följande flygplatser: Göteborg, Köpenhamn och Stockholm

Är sista minuten-resor till Gambia populära?

Ja, sista minuten-resor till Gambia är populära. Våra användare ger destinationen Gambia 4,6 / 5 stjärnor.

Bedöm resmål (81 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Gambia

På travelmarket.se hittar du sista minuten resor till fantastiska Gambia. Vi har samlat alla resor och gjort det lätt för dig att hitta billiga sista minuten resor till Gambia.

Efter att du har knappat in dina kriterier, trycker du helt enkelt på sök, och därefter kan du se vilka resebyråer som har resor till Gambia på just de datum som du vill resa. Med andra ord så blir det inte enklare än så att hitta billiga sista minuten resor till Gambia!

Gambia är ett litet land på 11.000 km2, vilket till ytan ungefär motsvarar ett område dubbelt så stort som Stockholms stad, eller tre gånger så stort som Göteborg. Det är därför möjligt att på förhållandevis kort tid utforska stora delar av detta spännande land. Landet har bara 1.2 miljoner invånare och är i det närmaste omringat av Senegal och Atlanten.

Om du lyckas kommer över en billiga sista minuten till Gambia, så kommer du få uppleva en enastående och vacker natur. Här finns all världens träd, palmer och buskarter. På savannen växer gräset högt, och solen skiner från klar himmel, medan de vilda djuren rör sig över landskapet och imponerar de kräsnaste av turister.

Även om Gambia tillhör ett av Afrikas minsta länder, finns det ändå massor att upptäcka. River Gambia (Gambiafloden) löper genom större delen av landet, och floden är omgiven av regnskog, bambuträd, stora savanner med mahognyträd, oljepalmer och gummiträd. Där floden mynnar ut i Atlanten ligger en vit sandstrand som sträcker sig 50 kilometer längs Gambias kust.

Gambia är rikt på naturtillgångar, och i synnerhet majs, ris och hirs. Därutöver finner du massor av tropiska frukter, som är populära både i Gambia och utomlands.

Gambia är ett av de mest populära turistländerna i Afrika, och turism är därmed också en viktig inkomstkälla för lokalbefolkningen. Upptäck Afrika du också, och håll utkik efter en billig sista minuten till Gambia, och låt detta lilla tropiska paradis tillfredsställa dina drömmar om Afrika.

Det finns så många spännande sevärdheter och upplevelser i Gambia, att man själv är tvungen att uppleva det för att kunna förstå hur härligt landet är. Gambia skall upplevas!

När man väljer en sista minuten resa, är det ju som regel för att priset är lägre än en motsvarande resa med ett senare avresedatum. Men det finns också andra, ofta förbisedda fördelar med att resa sista minuten. Det kan nämligen vara väldigt praktiskt att ha frihet till att själv kunna välja avresedatum. Om den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida, så kan man ju lika väl utnyttja det och skjuta på resan till Gambia en vecka eller två. På så sätt kan man både njuta av semestern i Sverige medan vädret är skönt, och samtidigt njuta av allt som Gambia har att erbjuda.

Sista minuten resor till Gambia är under alla omständigheter din biljett till en upplevelserik resa till ett av Afrikas skönaste länder.

Travelmarket.se önskar dig en riktig härlig semester!

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Gambia | Restplasser til Gambia

Avreseflygplatser till Gambia

Resebolag med sista minuten resor till Gambia

  • Billiga sista minuten-resort med Apollo
  • Billiga sista minuten-resort med Ving