Bilden visar gamla imponerande ruiner, förmodligen från en historisk period, under en klar himmel.

Billiga flygbiljetter till Delhi

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Delhi

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
28. sep 12. okt
ARN
DEL
DEL
ARN
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Från kr. 5 053:- Välj
9. feb 11. apr
ARN
DEL
DEL
ARN
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 5 959:- Välj
25. aug 8. sep
ARN
DEL
DEL
ARN
Lufthansa 1 stopp
Swiss 1 stopp
Från kr. 6 358:- Välj
1. nov 8. nov
ARN
DEL
DEL
ARN
Swiss 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 6 360:- Välj
22. jul 29. jul
ARN
DEL
DEL
ARN
LOT 1 stopp
LOT 1 stopp
Från kr. 7 171:- Välj
27. jun 6. jul
ARN
DEL
DEL
ARN
Swiss 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 7 433:- Välj

Billiga flygbiljetter till spännande Delhi

FASCINATION: Indien snärjer in och förför sina resenärer, och flygbiljetter till landet är inte längre orimligt dyra. Sätt ihop din egen flygresa till denna historiska och spännande huvudstad.

Indiens huvudstad Delhi är en av de städer i världen som tveklöst har flest sevärdheter. En flygbiljett dit är en garanti för en mycket annorlunda semester, och som också garanterat bjuder på stora upplevelser.

På Travelmarket.se kan du hitta flygbiljetter till inrikesflyg i landet, men också interkontinentala flygbiljetter till och från Indien. Många väljer att använda flygbevakning, och få ett meddelande via e-post när en billig flygbiljett dyker upp på den rutt man är intresserad av. Det görs enkelt genom att anmäla sig till prisagenten på travelmarket.se. På så sätt sparar man både tid och pengar på sin resa till Delhi.

Historien märks
I Old Delhi, eller gamla Delhi, finns sevärdheter som moskéer och monument, som representerar Indiens långa historia, utspridda på överkomliga avstånd mellan varandra.

Red Fort byggdes redan 1639, då Shah Jahan beslutade att flytta sin huvudstad från Agra till Delhi. Under det brittiska styret blev delar av fortet rivet, men många delar överlevde. Varje år när man firar sin självständighet så hissar premiärministern flaggan här.

Qutub Minar byggdes av Qutub-ud-din Aibak, som intog Delhi 1206. Det är ett räfflat sandstenstorn, som är hela 72,5 meter högt, och är täckt med komplexa utskärningar och verser från Koranen.

På många sätt är Qutub Minar är ett äkta landmärke, då monumentet var början till en ny stil av konst och arkitektur, som kom att bli känd som den indo-islamiska stilen. Hela området omkring Qutub Minar är skyddat och fullt av historiska monument.

Det stora gravmonumentet över Humayun uppfördes också i röd sandsten, och lockar varje år tusentals turister från hela världen.

”Lotus-templet och Akshardham-templet kan också läggas till i raden av stora attraktioner, och staden har verkligen ett överflöd av intressanta platser. En flygresa till staden är definitivt en resa tillbaka i tiden. Det kan vara en god idé att överväga om man skall ha en ””tur/retur”” eller en flygbiljett med flera stopp. Indien som helhet överraskar också, och många resenärer som åker till Delhi använder staden som utgångspunkt för att komma till Agra med dess världsberömda Taj Mahal, eller andra välkända platser i det gigantiska landet.”

Bland de absolut största sevärdheterna finner man tveklöst det majestätiska Red Fort, tillsammans med Qutub Minar och Humayuns grav, som alla finns med på UNESCOs lista över världsarv.

En modern metropol
New Delhi är också en modern stad, designad av Edwin Lutyens och Herbert Baker. New Delhi är i egenskap av huvudstad också platsen där man finner många av landets offentliga byggnader och ambassader, och det är här man känner suset från den moderna, kosmopolitiska världen.

Den indiska huvudstaden är en slående modern metropol, och en rejäl kontrast till Old Delhis ringlande gator. De stora avenyerna och statliga byggnaderna i New Delhi är rika på historia och kultur – inte minst Gandhis hem.

Trafiken i Delhi är kaotisk, och turister bör definitivt överlåta den till de med lokalkännedom. Välj taxi eller använd den nya Delhi Metro.

Delhi är också den viktigaste knutpunkten för interkontinentala flyg, och härifrån utgår också många linjer till andra städer i Indien.

En shopping-tur i Delhi kompletterar och fulländar upplevelsen av denna mångmiljonstad. Marknader som Karol Bagh, Connaught Place, Chandni Chowk, Gaffar Market, Sarojini Nagar Market, Lajpat Nagar Market och Palika Bazzar är väl värda ett besök.

Kosmopolitiska Delhi
Delhi har först på senare år börjat kännas som den självsäkra huvudstad den alltid varit tänkt som. Mumbai, eller Bombay, har alltid haft rollen som den bubblande miljonmetropolen, och Calcutta med sin livliga atmosfär har länge varit populära bland turisterna. Nu verkar det dock som om Indiens svar på Washington DC är på god väg att göra sig av med sin famlande osäkerhet.

Från hela världen strömmar både folk och språk till Delhi, vilket ger staden sin äkta kosmopolitiska framtoning. Det gäller både i de gamla stadsdelarna och i det gröna, Lutyens-designade New Delhi med de trendiga restaurangerna, populära kaféerna och de tusentals märkesbutikerna. Här finner man allt det senaste inom konst, mat och mode.

Samtidigt är New Delhi på väg att explodera med raketfart när det gäller nattlivet. Förändringarna går så snabbt att de snarast kan jämföras med Indiens rymdprogram. Barer, klubbar och lounger etableras i en rasande fart i det annars så konservativa Indien.

New Delhi och satellitstäderna Gurgaon och Noida bjuder på gott om möjligheter för de som gärna vill prova på det indiska nattlivet.

Om du redan är klar att ge dig iväg, så gör några sökningar i resesökmotorn på Travelmarket.se, och du finner snart prisvärda flygbiljetter till härliga Delhi. I vänstermenyn kan du välja hur många flygbyten din resa till Delhi får innehålla. Du kan också sortera resultaten efter restid.

Mest populära flygplatserna i Indien