Flyv til Iran og få enestående oplevelser

Billiga flygbiljetter till Iran

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till städer i Iran

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål
4,6
(121 omdömen)

Res till Iran

Iran är ett land i Mellanöstern och centrala Eurasien. Dess namn betyder "Ariernas land", och har sedan långt tillbaka i tiden lockat besökare med sina många historiska sevärdheter och exotiska öar. Allt fler turister upptäcker idag Mellanösterns pärla - passa på att boka dina billiga flygbiljetter till Iran du också!

Paradisön Kish Island i Iran

Kish Island är känt för att vara en vacker paradisö och resort. Ön är belägen i Persiska viken i södra Iran. Kish är välbesökt bland turister, och har rankats som en av världens vackraste öar av New York Times. Vill man passa på att bo på ett av Mellanösterns absolut lyxigaste hotell så har man chansen att göra detta på Dariush Grand Hotel.

Ön erbjuder något för alla, både gammal som ung. Kish Dolphin & Crocodile Park är ett magnifikt vattenland och krokodilpark som håller barnen roade i flera timmar. Besökare kan njuta av flera gigantiska akvarium med olika havsdäggdjur och spektakulära delfinshower.

Det rekommenderas att besöka den antika staden Harireh. Dess antika ruiner uppskattas vara från 800 år tillbaka i tiden. Enligt legenden skall staden ha förstörts av en kraftig jordbävning. Det är gratis inträde att besöka denna intressanta sevärdhet.

Upplev kosmopolen Teheran

Teheran är huvudstaden i Iran, och är med sina 14 miljoner människor en riktig hotspot. Staden ligger vid foten av den mäktiga Alborz-bergskedjan. Staden bjuder på ett stort urval av intressanta museer, vackra parker, läcker mat och gästvänliga människor.

Tornet Milad Tower är synligt nästan överallt i staden, och är det sjunde högsta tornet i världen. Detta torn är också hem till en av landets mest lyxiga restauranger. Teheran förtjänar minst ett par dagar av din iranska resplan för att upplevas på bästa sätt.

Iran är ett spännande land fyllt med trevliga överraskningar. Gör din nästa semester till Iran för att frossa av allt detta fantastiska land har att erbjuda. Köp dina billiga flygbiljetter redan idag!


Billigaste resor hittades på Travelmarket för Iran: Köpenhamn till Tehran 29. september till 29. oktober från kr 2 438:-

Mest populära flygplatserna i Iran

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.