Tropisk strand med palmer, kristallklart vatten och en liten båt. Blå himmel med några moln.

Billiga flygbiljetter till Jamaica

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Bedöm resmål (238 omdömen)
4.5

Res med billiga flygbiljetter till Jamaica

Jamaica är Karibiens tredje största ö. Landet har ca 2,6 miljoner invånare och drygt 650 000 människor bor i huvudstaden Kingston. Kingston är belägen längs med den sydöstra delen av landet, och lockar med sina fantastiska vita stränder. Jamaica är endast 23 mil långt och 8 mil brett, men har en väldigt variationsrik natur med ett bergigt inland som är av vulkaniskt ursprung. Landet bjuder på oändliga möjligheter för aktiviteter som vandring, fiske, golf, snorkling, ridning och simning med delfiner. Res med billiga flygbiljetter till Jamaica och var med om ditt livs äventyr!

Exotiska Jamaica
Jamaica har något för alla smaker. Jamaicansk mat består av en spännande blandning av karibiska rätter, och har ett rykte om att vara kryddig. Nationalrätten består av den lokala frukten Ackee och torsk. Den jamaicanska kulturen består till stor del av musik. Reggae-rörelsen har sitt ursprung på ön, och dess främsta ikon är Bob Marley. Det rekommenderas att göra en resa upp till berget Nine Mile, platsen där Marley föddes och nu finns begravd. I byn finns också många trevliga små butiker som är utmärkta för shopping. Om du besöker Jamaica så ska du inte missa Dunns River Falls. De 600 meter höga vattenfallen ligger i Ocho Rios och är en otrolig vacker syn. Vill man ha en hisnande upplevelse så kan man utföra bergsklättring längs med fallen.

För den historieintresserade så har huvudstaden Kingston ett spännande museum: National Gallery of Jamaica. Museet presenterar olika konstverk av jamaicaner genom landets historia, allt från de infödda Taino-indianerna genom kolonialtiden, till verk av dagens moderna konstnärer.

Jamaica har två internationella flygplaster, den ena i Kingston (Norman Manley International Airport), och den andra i Montego Bay (Donald Sangster International Airport). Res till Jamaica med billiga flygbiljetter och upplev denna exotiska destination!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Jamaica: Stockholm Arlanda till Montego Bay 1. mars till 9. mars från kr 7 726:-