Billige flybilletter til eksotiske Beijing

Billiga flygbiljetter till Beijing Peking

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.
»»Beijing Peking

Billiga flygbiljetter till exotiska Beijing

Beijing är inte bara Kinas politiska och administrativa huvudstad - staden är samtidigt landets, om inte Ostasiens huvudstad för kultur, framsteg, arkitektur och spännande historia. Beijing är det perfekta stället att uppleva Asiens mystik i trygga och komfortabla ramar, så att du är säker på att komma hem med en massa fantastiska upplevelser i bagaget.

Beijings demografi och geografi
Beijing ligger i den nordöstra delen i det mäktiga Kina, och det bor omkring åtta miljoner människor i staden, plus sjutton miljoner i kringområdet. Det sägs att Beijing var den största staden på jorden redan i början på 1800-talet. Folk i Beijing är som regel vänliga och positiva till turismen, då de är mer västligt orienterade och i regel bättre utbildade än befolkningen på många andra platser i Kina.

Stora upplevelser – billiga flygbiljetter
Tack vare Beijings enorma storlek och dess långa historia, finns här ett närmast obegränsat utbud av sevärdheter och upplevelser. Både moderna arkitektoniska mästerverk och museum, men samtidigt också historiska monument som är skyddade och listade på UNESCOs lista över världsarven.

Du kan bl.a. besöka Förbjudna Staden, som enligt sägnen innehåller 9999 rum (i själva verket är det något färre), och som ligger precis i mitten av Beijing och sträcker sig över ett område på en kvadratkilometer. Det fungerade som palats under Ming- och Qingdynastin, och här har åtskilliga kejsare huserat i hundratals år. Det är än idag världens största palats.

I närheten ligger Himmelska Fridens Torg, det största torget i världen, där upp till en miljon människor kan vara samtidigt, och som ligger precis bredvid Förbjudna Staden. Det var här som Mao förklarade den kommunistiska folkrepubliken Kina som upprättad, och runt torget kan du se flera museer, inklusive Maos mausoleum. Kinesiska muren, som ligger utanför Beijing, är naturligtvis också ett måste. Den är ett av världens sju underverk, och dess samlade längd är nästan 90 mil.

Folk som besökt Kina pratar ofta om sina fantastiska upplevelser av landet. Varför inte resa dit och se det med egna ögon?

Hitta resan till Beijing här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK