Billiga flygbiljetter till Beijing Peking

Billiga flygbiljetter till Beijing Peking

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Beijing

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
18. mar 9. apr
ARN
PEK
PEK
ARN
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 5 348:- Välj
30. jun 18. jul
ARN
PKX
PKX
ARN
LOT 1 stopp
LOT 1 stopp
Från kr. 6 093:- Välj
29. jun 18. jul
ARN
PEK
PKX
ARN
LOT 1 stopp
LOT 1 stopp
Från kr. 6 772:- Välj
10. jun 10. aug
ARN
PEK
PEK
ARN
Lufthansa 2 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 8 578:- Välj

Billiga flygbiljetter till exotiska Beijing

Beijing är inte bara Kinas politiska och administrativa huvudstad – staden är samtidigt landets, om inte Ostasiens huvudstad för kultur, framsteg, arkitektur och spännande historia. Beijing är det perfekta stället att uppleva Asiens mystik i trygga och komfortabla ramar, så att du är säker på att komma hem med en massa fantastiska upplevelser i bagaget.

Beijings demografi och geografi
Beijing ligger i den nordöstra delen i det mäktiga Kina, och det bor omkring åtta miljoner människor i staden, plus sjutton miljoner i kringområdet. Det sägs att Beijing var den största staden på jorden redan i början på 1800-talet. Folk i Beijing är som regel vänliga och positiva till turismen, då de är mer västligt orienterade och i regel bättre utbildade än befolkningen på många andra platser i Kina.

Stora upplevelser – billiga flygbiljetter
Tack vare Beijings enorma storlek och dess långa historia, finns här ett närmast obegränsat utbud av sevärdheter och upplevelser. Både moderna arkitektoniska mästerverk och museum, men samtidigt också historiska monument som är skyddade och listade på UNESCOs lista över världsarven.

Du kan bl.a. besöka Förbjudna Staden, som enligt sägnen innehåller 9999 rum (i själva verket är det något färre), och som ligger precis i mitten av Beijing och sträcker sig över ett område på en kvadratkilometer. Det fungerade som palats under Ming- och Qingdynastin, och här har åtskilliga kejsare huserat i hundratals år. Det är än idag världens största palats.

I närheten ligger Himmelska Fridens Torg, det största torget i världen, där upp till en miljon människor kan vara samtidigt, och som ligger precis bredvid Förbjudna Staden. Det var här som Mao förklarade den kommunistiska folkrepubliken Kina som upprättad, och runt torget kan du se flera museer, inklusive Maos mausoleum. Kinesiska muren, som ligger utanför Beijing, är naturligtvis också ett måste. Den är ett av världens sju underverk, och dess samlade längd är nästan 90 mil.

Folk som besökt Kina pratar ofta om sina fantastiska upplevelser av landet. Varför inte resa dit och se det med egna ögon?

Populära resmål i Centralasien