Tropisk paradis med vit sandstrand, turkos vatten och lummiga gröna klippöar.

Billiga flygbiljetter från Koh Samui till Krabi.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Koh Samui till Krabi

Krabi är en känd turistort belägen på Thailands syd-västra kustsida. Krabi-provinsen har flera olika turistattraktioner, men det som särskilt lockar turister att komma hit är dess vackra skärgård. Skärgården består av mer än 130 öar, vita sandstränder, koraller och ett klarblått hav. Den mest populära ön är Phi Phi island.

Krabi stad- billigt och bra

Krabi är en småstad med en befolkning på ca: 25.000. Staden är en avslappnad plats som är trevlig för resenärer som vill koppla av ordentligt. Krabi är mycket billigare än de flesta av Thailands turistorter och detta märks i synnerlighet på mat-priserna. Det finns två fantastiska natt-marknader i Krabi stad som är värda att besöka, och på helgerna finns det en större marknad från klockan 05:00-22:00. Kolla gärna in Tesco Lotus Shopping Mall och Big C, som båda ligger i närheten av flygplatsen. Priserna är otroligt billiga, och det finns massor av trevliga restauranger.

Fantastiska sevärdheter i Krabi

Landsmärket för Krabi är de två berömda klipporna ”Khao Kanab Nam”. Du tar dig ut hit med hjälp av longtail-båt på 15 minuter från stadens hamn. För att komma upp till toppen ska du klättra uppför en trappa.

En av Krabis viktigaste tempel är ”Wat Kaew”. Detta tempel är nyligen renoverat, och formen påminner om en skinande vit bröllopstårta. Du finner templet på gatan: Thanon Maharat, nära Pattana.

Är du intresserad av konst så erbjuder staden ett ”Contemporary Art Museum”.

Ett av södra Thailands mest berömda tempel ligger dessutom endast 8 km nordost om Krabi stad. Templet heter Tigre Temple, och ligger uppe på en bergstopp. För att komma upp hit skall du bestiga 1237 trappsteg. På toppen finns ett berömt tiger-fotavtryck, och en fantastisk utsikt över landskapet.

Boka dina billiga flygbiljetter redan idag från Koh-Samui till Krabi för att ta del av erbjudandet!