Charterresor  till Malta

Charterresor till Malta

Underbara Malta

Bedöm resmål
4,3
(74 omdömen)
Även om Malta är ett litet land, så har det en rik historia. En charterresa till Malta bjuder på några av världens äldsta stående byggnader i Europa (de neolitiska templen), och dess strategiska läge i mitten av Medelhavet har lockat besökare i flera årtusenden.

Var du än vänder dig på öarna så ser du fantastisk arkitektur och här är sol så gott som året runt. Här kan du få precis den semester du känner för- Gör en charterresa till Malta och bli förälskad i landet!

Frestas av god mat i Malta med charterresor

Det goda köket från Malta erbjuder ett varierat utbud av goda rätter. Prova fisk-paj, fisksoppa eller kaningryta. Ett måste är också att besöka den fiskmarknad i Marsaxlokk en söndagsmorgon. Här kan du verkligen få se hur varierad fiskfångsten är runt Malta.

Öbornas inställning till livet är att man ska njuta så mycket som möjligt och nöjeslivet är alltid livat på ön. Det hålls många kulturella evenemang här under sommaren som: Malta Arts Festival, operafestivalen och även jazzfestivalen. Öarna har ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen, också för barnen. Malta har en hantverksby där man som besökare kan få se på när hantverkarna tillverkar korgar, väver och gör krukor. Missa inte heller att se på när glasblåsarna tillverkar de munblåsta maltesiska konstverken!

Malta har många vackra stränder där du kan njuta av sol och bad. Förutom stränderna så finns här också ett populärt vattenland där man kan ha skoj i vattnet. Dingli Cliff är ett populärt utflyktsmål där du får se Maltas högsta punkt. Dessa klippor är namngivna av den kända maltesiska arkitekten Tommaso Dingli. Här sluttar marken 220 m, och du har en fantastisk utsikt mot kusten.

Åk med charterresor till Malta- du behöver inte ens resa långt för att uppleva detta fantastiska land!

Från vilka flygplatser kan jag resa till Malta?

Du kan resa till Malta från följande flygplatser: Göteborg, Kalmar, Stockholm, Skellefteå och Köpenhamn

Charterbolag med charterresor till Malta

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.