En grupp människor rider på kameler genom en öken vid solnedgången, med sanddyner i bakgrunden.

Sista minuten resor till Marocko

Billiga resor till Marocko

Atlas Essaouira & Spa
Atlas Essaouira & Spa Rum
Essaouira, Södra Marocko 8. jun från Köpenhamn 7 nätter
7 164:- Välj
Pestana CR7 Marrakech
Pestana CR7 Marrakech Standardrum
Agadir, Södra Marocko 28. maj från Köpenhamn 7 nätter
20 205:- Välj

Vanliga frågor om resor till Marocko

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Marocko?

Sista minuten-resor till Marocko erbjuds av Airtours, Escapeaway, SOLFAKTOR, Sunweb, TripX och Ving.

Vad kostar sista minuten-resor till Marocko?

Priserna för sista minuten-resor till Marocko varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 7 191:-. Hitta aktuella priser här

Är sista minuten-resor till Marocko populära?

Ja, sista minuten-resor till Marocko är populära. Våra användare ger destinationen Marocko 4,4 / 5 stjärnor.

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Marocko?

Du kan resa till Marocko från följande flygplatser: Göteborg, Köpenhamn och Stockholm

Bedöm resmål (89 omdömen)
4.4

Hitta en billig sista minuten resa till Marocko

På travelmarket.se finner du marknadens billigaste sista minuten resor till Marocko. Du behöver bara söka här för att se alla erbjudanden från resebyråerna.

Du anger enkelt några få kriterier och klickar på ”sök”, så visar vi dig vilka resor som finns tillgängliga baserat på exakt de kriterier du har angivit. Du kan på så sätt spara en massa tid i förhållande till om du skulle söka igenom allt på varenda researrangörs hemsida. Kort sagt, vi har gjort det så lätt som möjligt för dig att hitta marknadens billigaste sista minuten resor till Marocko.

Har du kanske tidigare funderat på att besöka Marocko, men ännu inte haft möjligheten att åka till detta fantastiska land? Vill du veta hur låga priserna är på sista minuten till Marocko? Vår sökmotor ger dig alla svaren, och bjuder dessutom på en komplett och lättöverskådlig lista över alla resor, vilket gör det enkelt att jämföra och boka din resa.

Från södra Spanien till Marocko är det bara en kort tur med färjan över Gibraltar sund. Så enkelt tar du dig till landet som är fyllt med dofter, mystik och färger av Afrika.
Bara man nämner namnen på städerna i Marocko kan man nästan känna doften av kryddorna. Casablanca, Marrakesh, Tangier …
Marocko är en kryddstark upplevelse, och här finner du en unik blandning av färgglada mattor, läderväskor, myllrande marknadstorg och inte minst en spännande nordafrikansk kultur.

En sista minuten till Marocko innebär en upplevelse med stora kontraster. Här möts Europa och Afrika i ett virrvarr av kulturer, och urgamla traditioner möter det moderna stadslivet i en ofta högljudd blandning.

I det charmiga kustsamhället Agadir kallas det till bön fem gånger om dagen, och på gatorna möter man bokstavligen en annan värld än den man är van vid. Här samlas kryddhandlare, skoputsare, skoförsäljare, ormtjusare och tatuerare. Som sagt, en helt ny värld, som är unik och förförande som få andra.

Vill man komma bort från kommers och marknadsliv så kan man spendera en dag på La plage d’Agadir, som är en 10 km lång strand precis vid Agadir. Här är som regel lugnt och stillsamt, och vill du aktivera dig så går det bra att hyra både vattenskidor och surfbrädor. Lite längre söderut kan man även hyra både kameler och hästar – kanske inte vad man hade förväntat sig på en badsemester!

För många svenskar är semestern ofta synonymt med en resa till Spanien, och det finns naturligtvis många självklara anledningar till att det förhåller sig så. Blanda annat så är ju avståndet inte så långt, vilket ger billiga flygbiljetter. Många har emellertid missat att Marocko ligger precis söder om Spanien, och bjuder på en helt annan värld och klimat än sin granne i norr. För att uppleva något annorlunda, och för att smaka på det unika Nordafrikanska, boka en sista minuten till Marocko och se fram emot ett möte med en annorlunda kultur, och framförallt – en ny upplevelse!

Den uppenbara fördelen med att köpa en sista minuten resa till Marocko är självklart att priset är lägre än normalt. Priset är också ofta den huvudsakliga anledningen till att man väljer en sista minuten resa, oavsett om det gäller Marocko eller annan destination. En annan fördel är dock att man inte är tvungen att resa på ett bestämt datum, utan att man själv kan välja när det passar bäst. Om vädret i Sverige ändå visar sig från sin bästa sida, så kan man ju passa på att utnyttja det, och vänta med att resa till regnet kommer här hemma …

Sista minuten resor till Marocko är under alla omständigheter ett lyckat val för de allra flesta, och både unga som gamla brukar uppskatta de många möjligheter som landet bjuder på.

Travelmarket.se önskar dig en riktigt härlig resa till Nordafrika!

Hitta en billig sista minuten resa till Marocko

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Marokko | Restplasser til Marokko

Sista minuten destinationer i Marocko

Avreseflygplatser till Marocko

Resebolag med sista minuten resor till Marocko

  • Billiga sista minuten-resort med Airtours
  • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
  • Billiga sista minuten-resort med TripX
  • Billiga sista minuten-resort med Ving