Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Nordkusten med Huarez

Sevärdheter

Chan Chan (Nordkusten med Huarez)
Chan Chan är en gammal stad som består av ruiner. Det finns vattenborrningar, kanaler och lådor gjorda för att förvara matvaror. Området består av en huvudstad ovh nio små samhällen. Kungliga begravdes i de små samhällen, och ruinerna berättar en imponerande historia och bör absolut besökas.
Fiskesamhället Huanchaco (Nordkusten med Huarez)
Det lilla fiskesamhället Huanchaco ligger ca. 15 kilometer norr om Trujillo. Huanchaco har områdets bästa stränder, fast man ska vara uppmärksam på att det har förekommit en del förorening i havet kring Huanchaco. Den bästa tidpunkten att resa till Huanchaco är från januari till mars, där det är värmast. Ifall du inte vill bada när du besöker samhället kan du stanna på stranden och följa fiskarnas arbete som i regeln pågår på förmiddagarna.
Huaraz området (Nordkusten med Huarez)
Huaraz området ligger i Parque Nacional Huascarán, och många resenärer åker till Peru endast för att uppleva detta området.Landskapet är oerhört vackert med många berg. På grund av bergen är Huaraz också stället för dem som vill trecka och klättra i berg. Perus högsta berg befinner sig i Huaraz området och är 6768 meter.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Arequipa
• Cuzco
• Lima
• Puno
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.