Panoramavy över en spegelblank sjö i Mount Cook nasjonalpark framför majestätiska snötäckta berg under en klarblå himmel.

Billiga flygbiljetter till Nya Zeeland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Wellington

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
4. jul 11. jul
ARN
WLG
WLG
ARN
Thai Airways Qantas Airways 2 stopp
Air China 2 stopp
Från kr. 20 944:- Välj
1. jul 8. jul
ARN
WLG
WLG
ARN
Qantas Airways 2 stopp
Qantas Airways 2 stopp
Från kr. 21 227:- Välj

Billiga flygresor till Auckland

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
4. jul 11. jul
ARN
AKL
AKL
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 17 308:- Välj
11. aug 24. aug
ARN
AKL
AKL
ARN
Turkish Airlines 2 stopp
Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 17 957:- Välj
Bedöm resmål (225 omdömen)
4.6

Fantastiska Nya Zeeland

På andra sidan jordklotet ligger ett vidunderligt skönt land vid namn Nya Zeeland. Nya Zeeland är ett land med en gästvänlig befolkning och med fantastisk natur, bland annat känd från storfilmerna Sagan om Ringen och Bilbo – en Hobbits äventyr.

Även om landet ligger långt bort går det faktiskt att finna billiga flygbiljetter till Nya Zeeland – bara du är flexibel med datumen. Väl på plats väntar ett fantastiskt land som bjuder på allt från vackra fjordar, dramatiska bergslandskap, subtropiska skogar, vulkaniska platåer och inte minst härliga sandstränder.

Som fisken i vattnet…

Nya Zeeland har en kustlinje på ca 15 000 kilometer och längs denna långa kust finns inte helt oväntat en mängd upplevelser. Här finns stränder med både vit och svart sand. Här finns lugna och stillsamma hamnar och bukter, och platser där havet väller våldsamt in mot klipporna. Kustområdena är lika varierande som människorna som besöker dem!

Vandra på Nya Zealand

Är du vandringstypen som bara älskar att vandra omkring ute i naturen och andas in den friska luften och lyssna på naturljuden? Då kan en flygbiljett till Nya Zeeland få dina drömmar att gå i uppfyllelse. Landet bjuder på en lång rad olika vandringsleder, som sträcker sig från turer på 30 minutter till långa vandringsprojekt på över 3 veckor. Dra på dig vandringskängorna och slå dig ner framför sökmotorn. Du är bara några klick bort från att förverkliga dina drömmar.

Bungyjump, bergsklättring och fallskärm

Om du gillar adrenalinpumpande aktiviteter bör din resa gå till Nya Zeelands och kanske världens huvudstad för adrenalinpumpande aktiviteter – Queenstown på södra Nya Zealand. Det var här som modern bungyjump uppfanns av A.J. Hackett, och här finns en mängd aktiviteter, såsom speedboat, bergsklättring, fallskärmshoppning och mycket mer.

Kulturella Nya Zealand

Nya Zeelands historia började för ca 700 år sedan, då landets ursprungliga befolkning, maorierna, invandrade från Polynesien – och för ca 200 år sedan kom så européerna till landet. Under ett besök i Nya Zeeland kan det vara väl värt att djupdyka i landets kulturhistoria. Bland annat ett besök på Museum of New Zealand i huvudstaden Wellington kan varmt rekommenderas för att få ett större perspektiv på detta unika land.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Nya Zeeland: Göteborg till Auckland 11. november till 25. november från kr 12 755:-

Mest populära flygplatserna i Nya Zeeland

Populära resmål i Australien och Stilla Havet