Billiga flygbiljetter från Pajala Airport till Tallinn.

Billiga flygbiljetter från Pajala Airport till Tallinn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pajala Airport till Tallinn

Bra tre kilometer utanför Tallinn ligger Tallinns flygplats – en modern och relativt ny flygplats. Härifrån kostar en taxi till centrum omkring 80 kronor – men kom ihåg att bestämma ett pris i förväg, så att det inte blir högre än nödvändigt. Vill du komma ännu billigare undan, kan du ta bussen, som även den stannar mitt i stan.

Har du varit i Visby på Gotland, kommer du nog känna igen dig när du kommer till Tallinn. Precis som i Visby spelar de gamla och ståtliga byggnaderna huvudrollen och tillsammans med färgade fasader och små kullerstensgator hälsar staden dig välkommen på ett majestätiskt sätt.

Vanalinn – den gamla staden i Tallinn

Tallinns största varumärke är Vanalinn, som är den gamla och medeltida stadskärnan. Här trängs stans största sevärdheter med varandra, och vill du besöka olika museum har du kommit helt rätt. Nära Vanalinn ligger Domberget, Toompea. Tar du dig hit hittar du både en borg, en domkyrka, ett parlament och ett torn – Långe Hermann. Den vackraste turen hit är via Rådhustorget till fots.

När du kommit till toppen av Domberget, finns det många möjligheter att ta vackra bilder. Det är nästan svårt att hitta några dåliga motiv, men vill du verkligen få en bra utsikt ska du gå till Kohtuotsa. Hit kommer du genom att gå på gatan Toom-Rüütli, i riktning mot nordost.

När du fått nog av vacker utsikt och av att beundra gamla byggnader, kan du gå vidare till stadsmuseet, Linnamuuseum. Här kan du få veta allt om Tallinns historia, och inne på museet finns miljöer uppbyggda från förr i tiden. Vill du ha en kopp kaffe eller te, säger ryktet att caféet på övervåningen också är värt ett besök, när du ändå är på museet.

Boka dina flygbiljetter till Tallinn från Pajala idag.

Hitta resan till Tallinn här

Läs mer på vår blogg