Polen er meget mere end du tror

Billiga flygbiljetter till Polen

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.
Bedöm resmål
5
(1 omdöme)

Köp billiga flygbiljetter till Polen redan idag!

Polen hör till ett av de större länderna i Centraleuropa. Dess rika och spännande historia har format Polen till det fantastiska semestermål som idag lockar allt fler besökare. Landets norra delar bjuder på en lång kuststräcka med vita sandstränder, och i söder finner man vackra skogsbeklädda berg. Polen är det ultimata resmålet för en långweekend med vännerna eller för en semester fylld med romantik med din partner.

Om du vill äta läcker mat, dricka öl, uppleva rik historia och kultur till riktigt låga priser så är Polen landet för dig.

Warszawa - Polens huvudstad
Polens huvudstad Warszawa är ett måste att besöka. Staden har en vacker stadskärna med både inslag av moderna och historiska influenser. Det finns gott om trevliga klubbar och uteställen i Warszawa, och det populäraste området för detta ändamål finner du kring distriktet Sródmiescie.

Warszawa har ett berömt Gamla stan som bjuder på fantastiska katedraler och historiska byggnader.Två spännande museer att besöka är Museum of Modern Art och Nationalmuseet.

Klassiska Sopot - semestra i Polen
Är du på jakt efter en romantisk semester fylld med avkoppling och glamour så är Sopot den perfekta staden för detta. Här finns flera lyxiga spa-hotell som erbjuder kurbehandlingar till riktigt låga priser. Under sommarmånaderna lockar staden besökare med sina vackra sandstränder och med flera bra möjligheter till segling.

En intressant sevärdhet är det omtalade nazistiska koncentrationslägret Auschwitz. Detta läger var under andra världskriget ett centrum för förintelsen av judarna. Idag är området skyddat av UNESCO. Som besökare får man se militäranläggningen, en rekonstruerad gaskammare, samt foton och personliga tillhörigheter för att illustrera livet och grymheterna i detta läger. Det rekommenderas att ta en guidad tur till denna historiska plats.

Vill du uppleva ett spännande land fyllt av historia och kultur så är Polen en outforskad pärla. Boka dina billiga flygbiljetter redan idag för att upptäcka allt vad Polen har att erbjuda!

Mest populära flygplatserna i Polen

Hitta resan till Polen här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK