Sevärdheter Prag

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 1 440:- Från 3 066:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Karlsbron (Prag)
Karlsbron är Prags mest berömda monument. Den stod färdig år 1357 och binder i dag ihop Prags två delar. Bron är utsmyckad med över 30 statyer.
Prags berömda krog U Fleku (Prag)
Det har utväxlats otaliga politiska ståndpunkter och trevliga semesterupplevelser över ett krus öl på Prags berömda krog U Fleku. U Fleku har sitt eget bryggeri och det mustiga, svarta ölet serveras i trevliga omgivningar i välvda salar eller på gården om vädret tillåter.
Sv. Vita katedralen på toppen av Prag (Prag)
Från toppen av Prag tronar den mäktiga 99 meter höga gotiska Sv. Vita katedralen över staden. Katedralen ligger i anslutning till det stora borgkomplexet. Den har varit en byggplats i 600 år. Först år 1929 kunde man inviga den fantastiska byggnaden, men man måste säga att den var värd att vänta på. Katedralens dimensioner tar andan ur de flesta och alla detaljerna i kombination med dess läge gör ett besök till en oförglömlig upplevelse.
Teatergruppen Laterna Magica (Prag)
Som turist i Prag måste man besöka Nationalteatern och teatergruppen Laterna Magica. Gruppen har sedan år 1958 förenat film, musik och pantomim i rad fantastiska föreställningar, som av förklarliga skäl kan avnjutas utan språkproblem. Laterna Magica har också turnerat över hela världen.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Karlovy Vary
• Kutná Hora
• Plzen
• Prag
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.