Press

PRESSMEDDELANDE - 8 Okt 2018

Lägsta flygpriserna någonsin till Australien

Vill du förverkliga drömresan till Australien så är det kanske nu som du ska åka. Ny prischeck från Svenskt Flygprisindex visar att flygbiljetter till Sydney är billigare än någonsin.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 29 Dec 2017

Lägsta flygpriserna till USA någonsin

Det finns alla orsaker att vara glad om du vill besöka både östra och västra USA. Flygpriserna till USA och Los Angeles är de lägsta någonsin och experter tror på ytterligare prisfall. Det visar en priskoll gjord av Svenskt flygprisindex.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 18 Jan 2017

2016 bjöd på rekordbilliga flygbiljetter

Flygpriserna under 2016 från Sverige till interkontinentala flygplatser var de lägsta någonsin. Det visar en undersökning gjord av prisjämförelsesajten travelmarket.se. Priserna har de senaste 5 åren bara gått en väg: neråt och mycket tyder på att tendensen fortsätter och att konsumenterna kan förvänta ännu billigare flygbiljetter under 2017.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 1 Sep 2016

Nu blir de rekordbilliga flygbiljetterna ännu billigare

Goda nyheter till alla som gärna vill ut och flyga. Trots flera tidigare prisfall på flygbiljetter fortsätter priserna nämligen att falla.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 15 Apr 2016

Rekordbilliga flygbiljetter från Göteborg till Asien och Australien

En ny priskoll från Svenskt flygprisindex visar att flygbiljetter från Göteborg till flera asiatiska destinationer har nått en rekordlåg nivå.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 18 Mar 2016

Priset på interkontinentala flygbiljetter fortsätter att dala

Priserna på interkontinentala flygresor från de tre flygplatserna som svenskarna använder mest fortsätter att sjunka.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 16 Feb 2016

Det här är Sveriges bästa reseblogg

För bara några få år sedan innehöll svenska resebloggar mest personliga, dagboksliknande texter som främst var riktade till familj och vänner. Men i dag har flera svenska resebloggar utvecklats till personliga resemagasin fyllda med fantastiska bilder, nyttiga restips och välskrivna texter.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 21 Jan 2016

Rekordbilliga flygbiljetter väntar under 2016

Goda nyheter väntar speciellt för de konsumenter som vill resa långt bort under 2016. En ny priskoll gjord av Svenskt flygprisindex visar att flygbiljetterna under 2016 börjar på en rekordbillig nivå.
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 29 Dec 2015

Resesökmotor erbjuder prisgaranti på flygbiljetter

Det har länge varit en djungel att hitta runt bland de otaliga billiga flygbiljetterna från flygbolag och resebyråer. Konkurrensen är stor mellan flygbolagen, som öppnar nya linjer och ökar kapaciteten och priserna går upp och ner. Så hur vet konsumenterna om flygpriset de hittat är det billigaste på marknaden?
Läs mer
PRESSMEDDELANDE - 27 Nov 2015

Flyg billigt på julshopping i december

Det finns fortfarande billiga flygbiljetter till en mängd olika shoppingdestinationer i Europa innan julafton. Det visar en prischeck gjord av travelmarket.se.
Läs mer
1 -  10    85

Kontakta

Pressmeddelanden

Om du vill få pressmeddelanden från oss, vänligen skriv ett e-postmeddelande till info@travelmarket.com.

Då sätter vi dig på listan.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.