Affärsresor

Affärsresor

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Det är inte längre bara till privata resor som folk försöker att hitta de billigaste resorna. I större och större grad söker också företag efter billiga flygbiljetter och bra paketlösningar för anställda som ska på affärsresor utomlands eller i Sverige. Möjligheten för att beställa och betala på nätet, och att man närsomhelst och varsomhelst kan göra det via mobilen, har gjort att företagen är mindre beroende av traditionella resebyråer.

Bedöm tema
4,6
(64 omdömen)

Därför är resesökmotorer värdefulla för företagen när affärsresan ska bokas. Här på travelmarket.se kan du jämföra priser och rutter från hundratals av resesajter när du är ute efter billiga flygbiljetter. Charterföretagens priser för endast flyg finns också med i sökresultatet. Du kan upprätta en flygprisagent för att få dagens priser direkt i inkorgen och slå till när ett bra pris dyker upp. Därefter kan du hitta ett passande hotell i vår hotellsökmotor efteråt eller kanske boka en paketresa från första början – oftast är paketresor det billigaste alternativet och då är du skyddad av resegarantilagen även på affärsresan.

Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.