Resor till Australien

Resor till Australien

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Vild natur, fest och färger är några av ingredienserna i det jättelika Australien. Från det natursköna och fascinerande väster med små mysiga byar och få turister, till guldkusten med storstäder, sköna stränder och världens största korallrev i öster. Stenen i mitten som skiftar färg i solnedgången och jättelika parker med vilda djur i norr.
Bedöm resmål
4,7
(74 omdömen)

Utvalda temaresor från Australien

Filtrera resor till Australien efter tema

Adelaide

Södra Australiens huvudstad imponerar med sin moderna arkitektur som blandas med charmerande restaurerade bygnader. Staden är statens kulturella högborg och under året hålls åtskilliga festivaler här. En del av stadens restaurnger och caféer ligger placerade i de imponerande dalgångarna omkring Adelaide.

Broome

Byen Broome ligger 2213 kilometer nord for Perth på vestkysten. Broome er en helt speciel og eksotisk by. Byen er multikulturelt befolket, hvilket primært skyldes, at det har været et af de bedste steder at finde perler. Masser af mennesker drog derfor i 1800- og 1900tallet til Broome for at gøre lykken. I dag er Broome en lækker by med fest og farver og har uden tvivl Australiens bedste strand.

Cairns

Tidligere en soveby ned til kysten, men nu et 'must' for langt de fleste rejsende i Australien. Cairns her skønne strande, masser af vandsportsaktiviteter, det er her rigtig mange rejsende erhverver sig et dykkercertifikat, og et natteliv fyldt med fest og farver.

New South Wales

New South Wales är ett bra ställe för en aktiv semester, möjligheterna för att åka skidor i söder och vattensport i norr är oändliga. Kajakpaddling, whitewater rafting och surfing är bara några få utav dom möjligheterna, man hittar i New South Wales.

Northern Territory

Tycker du om stora naturupplevelser i naturparker, på floder och inte minst i öknen är Northern Territory rätta stället. Kanotturer, klättringsturer på stora stenar och guidade turer bland vilda djur är upplevelser, som alla väntar dig i Northern Territory.

Perth

Hovedstaden i Western Australia er en storby, der er lidt overset af mange turister. Byen rummer mange fantastiske seværdigheder og har et godt natteliv, og er placeret tæt ved formidable hvide sandstrande. Dermed er gode muligheder for at slappe af ved stranden om dagen og nyde Perth´s natteliv som afslutning på dagen.

Queensland

Världens vackraste korallrev, badstränder så långt man kan se, solsken året runt. Australiens östkust är ett paradis för dykare, surfare, badglada och folk, som tycker om att festa.

Sydney

En klassisk koncert i Operahuset på aftenen, en tur på Bondi-beach eller genom det stora turist- och shoppingcentret Darling Harbour på dagen. I Sydney finns alla möjligheter.

Södra Australien

Den fascinerande och ospolerade naturen i South Australia ger massor av möjligheter. Tycker man till exempel om vinsmakning i sköna omgivningar, till bushwalk i öknen eller till alla slags vattensport längs imponerande stränder är denna staten den rätta.

Tasmanien

Den lilla ön Tasmanien bjuder på massor av vattensportaktiviteter. Man kan bland annat åka segelbåt runt för att utforska dom små hamnstäderna eller segla på floden Gordon, som flyter genom ett stort område med fascinerande regnskog.

Victoria

Staten som ger dig möjlighet att åka från en kall, våt Melbourne-vinter till den torra öknen Mildura med kraftigt solsken på en och samma dag. Victoria bjuder på allt från sköna badestränder, berg, öken till fascinerande regnskog.

Västra Australien

Western Australia, den största staten i landet bjuder på bland annat snorkling vid fascinerande korallrev, surfing från några av världens bästa stränder och stora naturområden med imponerande natur med massor av vilda blommor och kängurur.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.