Resor till Bermuda

Resor till Bermuda

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Många av de stora kryssningsfartygen lägger till vid Bermuda och det har gett den lilla ön i Atlanten ett exklusivt rykte. Ön har bevarat sin aristokratiska prägel som brittisk kronkoloni och det hör till god ton att byta kläder till middagen.
Bermuda har världens högsta koncentration av året-runt-golfbanor per kvadratkilometer och man arrangerar turneringar under alla årstider. Tröttnar man på att spela golf, kan man koppla av på sydkustens röda sandstränder. Härifrån har man fantastiska möjligheter som vrakdykare, eftersom det ligger ett otal av förlista skepp på havsbottnen längs kusten.
Bedöm resmål
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Bermuda - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Bermuda.

Bermudas Sydkust

Det är på Bermudas sydkust man hittar de bästa stränderna, även om de inte är vita. Den finkorniga sanden är röd eftersom den stammar från röda koraller. Stränderna är ideala utgångspunkter för dykutflykter till de närliggande skeppsvraken.

Hamilton

Bermudas huvudstad är den hamn som kryssningsfartygen föredrar att anlöpa. Den är mest känd för sina goda shoppingmöjligheter och sina många restauranger. Staden är öns trafikmässiga knutpunkt och här finns goda förbindelser till resten av ön.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.