Resor till Botswana

Resor till Botswana

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
I det annars så oroshärjade området söder om Sahara ligger Botswana som en liten fredfylld oas. Botswana är ett av de rikaste länderna i Afrika och kan bevara sina fantastiska naturtillgångar genom att tillåta turism som respekterar det varierande landskapet och det färgrika djurlivet. Botswana är inget billigt resemål, men för safaribitna bjuder landet på en unik chans för att komma helt nära det vilda djurlivet.
Bedöm resmål
4,5
(66 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Botswana - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Botswana.

Central Kalahari Game Reserve

Den gigantiska Kalahariörken gömmer på mer än bara sand. I Central Kalahari Game Reserve finns ett rikt fågelliv, medan Gemsbok National Park under regnperioden bebos av antiloper och annat vilt.

Chobe Nationalpark

Om man kommer hit på grund av safari, skulle det vara synd att missa ett av Afrikas vackraste områden. Över 70.000 elefanter håller till i detta område, som har det mest varierande djurlivet i landet.

Gaborone

Gaborone är inte en speciellt turistvänlig stad och verkar för dom flesta mest som en transitplats mellan hemlandet och savannen. Det är dock möjligt att fördriva ett par dagar med besök på museer och marknader och det finns vilda djur i Gaborone Game Reserve.

Okavango Delta & Moremi Wildlife R

Världens största floddelta sprider sig över den nordliga delen av Botswana. Med sin exotiska vegetation och sitt rikt varierade djurliv, rymmer deltat många fascinerande naturupplevelser. I området ligger ochså Moremi Game Reserve.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.